Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Zarabiam.com Czy zarabiam.com - Ty zdecyduj :) - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13)
+--- Wątek: Zarabiam.com Czy zarabiam.com - Ty zdecyduj :) (/Temat-Zarabiam-com-Czy-Lockerz-Forum-eu-Ty-zdecyduj-35586)

Strony: 1 2

RE: Zarabiam.com Czy zarabiam.com - Ty zdecyduj :) - Mateusz5511 - 20-04-2011 13:44

skasowane

RE: Zarabiam.com Czy zarabiam.com - Ty zdecyduj :) - Gumitto - 20-04-2011 13:56

Zarabiam.com łatwiej wypozycjonować, lepiej się kojarzy, łatwiej ściągnąć nowych userów. Bardzo dobra domena.

RE: Zarabiam.com Czy zarabiam.com - Ty zdecyduj :) - rajmek126p - 20-04-2011 14:04

lfe 4ever Big Grin

RE: Zarabiam.com Czy zarabiam.com - Ty zdecyduj :) - Admin - 20-04-2011 14:26

(20-04-2011 13:56)Gumitto napisał(a):  Zarabiam.com łatwiej wypozycjonować, lepiej się kojarzy, łatwiej ściągnąć nowych userów. Bardzo dobra domena.

Z tą wypowiedzią zgadzam się w 100%, osobiście wole Zarabiam.com, jest Nas coraz więcej forum cały czas się rozrasta wspólnie również zarabiamy coraz większe sumy, kiedyś 50$ na restocku to był prestiż teraz to są dniówki...

RE: Zarabiam.com Czy zarabiam.com - Ty zdecyduj :) - bider - 20-04-2011 14:32

Zarabiam.com Big Grin

RE: Zarabiam.com Czy zarabiam.com - Ty zdecyduj :) - Burned - 23-04-2011 23:36

Przyzwyczailem sie do zarabiam.com. Skrót LFE świetny zawsze był i jakoś bardziej mi pasował do forum. Ale są zmiany i trzeba je zaakceptowac.

RE: Zarabiam.com Czy zarabiam.com - Ty zdecyduj :) - Tech - 24-04-2011 00:52

Rozumiem, że zarabiam.com jest ogólnie lepsze dla rozwoju forum i userów, ale ja po prostu przyzwyczaiłem się do LFE - mam tak podpisaną zakładkę i dalej kojarzę forum właśnie z taką nazwą Wink

RE: Zarabiam.com Czy zarabiam.com - Ty zdecyduj :) - Wojtas100 - 24-04-2011 16:35

Ja kce LFE.
Jak wróci LFE i stary lay to będę na forum 24/7.

P.S: Ja nadal wchodzę przez adres zarabiam.com