![]() |
Skrypt losowania numerków - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Skrypt losowania numerków (/Temat-Skrypt-losowania-numerkow-35467) Strony: 1 2 |
RE: Skrypt losowania numerków - Lookso - 18-04-2011 19:18 Super Jumper002! To działa doskonale! Wielkie dzięki! RE: Skrypt losowania numerków - Lookso - 20-04-2011 16:38 Mam jeszcze jedno pytanko. Czy dało by się zrobić tak, żeby się liczby codziennie (prócz w weekend) losowały o odpowiedniej godzinie - a nie o północy? RE: Skrypt losowania numerków - Jumper002 - 20-04-2011 17:27 Cytat:<html>Trochę edytowałem skrypt i teraz możesz sobie ustawić o której godzinie będą losowane numerki(zmienna $godzina_losowania), dodałem także warunek, że jeśli nastąpi kolejny dzień a jeszcze nie będzie wylosowanych na ten dzień numerków to pokaże się stosowny komunikat. RE: Skrypt losowania numerków - Lookso - 21-04-2011 15:15 Nie no. Teraz to jest już chyba full wypas! RE: Skrypt losowania numerków - Lookso - 23-04-2011 12:38 Jest sobota. Kod PHP wstawiłem w bloku na stronie internetowej i dzisiaj nic się nie wyświetla oprócz komunikatu który określony był mianem Weekend... Dziwne jest to, że w dni od poniedziałku do piątku wszystko poprawnie działało - numerki generowane wyświetlały się w Bloku, a w sobotę i niedzielę nic się nie wyświetla oprócz komunikatu... cała strona się rombie i nic z tym akurat chyba nie mogę zrobić, bo jestem poza domem i nie mam teraz czasu... |