![]() |
AMA - AutoMathAnswerer - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Boty, Makra, Autouzupełnienia (/Forum-Boty-Makra-Autouzupelnienia-83) +----- Wątek: AMA - AutoMathAnswerer (/Temat-AMA-AutoMathAnswerer-35388) |
RE: AMA - AutoMathAnswerer - PiteroO312 - 17-04-2011 09:59 Program fajny ale co nam po tym gdy będziemy dostawać anulacje ? Jeszcze LRC jest wykrywany . Dobrze zadziała LRC , zamówisz nagrodę w 8 sek , ale co ci po tym jak dostaniesz anulację ? RE: AMA - AutoMathAnswerer - Bolt - 17-04-2011 11:16 może i fajny program ale jak na zaoszczędzenie tych kilku sekund 95$ to coś nie bardzo. Ja tam mam darmowy palec autofiller i jakoś się żyje ![]() RE: AMA - AutoMathAnswerer - ian_74 - 17-04-2011 11:36 Macie racje ze ludzie po ostatnich flagowaniach kont przez lrc trochę się do niego zrazili ale spoko enesce tak tego nie zostawi. Zbyt duży zysk wygenerowal i generuje LRC żeby tak sobie odpuścić updaty. Wystarczy ze wprowadzi do lrc analizę graficzna a nie wprowadzanie danych ze skryptu ze sztywno wstrzykiwanymi skryptami i lrc będzie niewykrywalny. Dlatego uważam ze praca na napisanie AMA nie poszła na marne. Z czasem pojawi się tez wersja na ER i całkiem nowy program do zamawiania oparty własnie o analizę graficzna a nie kod html i JavaScript. Na logowanie rozpoznawanie obrazka już jest robione wiec tez niebawem. RE: AMA - AutoMathAnswerer - Dominator - 17-04-2011 12:17 (17-04-2011 11:36)ian_74 napisał(a): Macie racje ze ludzie po ostatnich flagowaniach kont przez lrc trochę się do niego zrazili ale spoko enesce tak tego nie zostawi. Zbyt duży zysk wygenerowal i generuje LRC żeby tak sobie odpuścić updaty. Wystarczy ze wprowadzi do lrc analizę graficzna a nie wprowadzanie danych ze skryptu ze sztywno wstrzykiwanymi skryptami i lrc będzie niewykrywalny. Dlatego uważam ze praca na napisanie AMA nie poszła na marne. Z czasem pojawi się tez wersja na ER i całkiem nowy program do zamawiania oparty własnie o analizę graficzna a nie kod html i JavaScript. Mógłbyś mi zasugerować cenę skryptu na logowanie ? RE: AMA - AutoMathAnswerer - ian_74 - 17-04-2011 13:01 Nie mogę ![]() ![]() RE: AMA - AutoMathAnswerer - Morfit - 02-05-2011 02:02 @ian_74 : Wiem, że mówiąc wcześniej, że nikt AMA nie kupi zapewne się myliłem. Otóż po tym jak zacząłem zarabiać ponad 25$ dziennie na CashFile - jestem zdecydowany na AMA. Mam jedynie kilka pytań : 1. Co jeśli konto zostanie "sflagowane" ? Pieniądze zostaną zwrócone ? 2. A jeśli AMA nie zadziała ? RE: AMA - AutoMathAnswerer - ian_74 - 19-06-2011 19:58 1. Konto nie zostanie sflagowane. 2. Zadziała AMA bo jest napisany elastycznie pod LRC ![]() 3. Ciągle wydawane są updaty ulepszające AMA ![]() 4. PROMOCJA ... dla pierwszych 5 osób od tej chwili AMA + ReCaptcher Full za $50! - Chcesz kupić? Pisz na [email protected] Pozostało: 5/5 licencji promocyjnych ![]() RE: AMA - AutoMathAnswerer - ketrab - 19-06-2011 20:24 @ Dominator, ucz się angielskiego, a nie będziesz płacił za de facto niepotrzebne skrypty. Przecież czas przy logowaniu i tak jest ograniczony, więc ciągu tych 5 sec 10 razy zdążysz zaznaczyć prawidłową odpowiedź. Dla mnie osobiście problemem nie jest ani obrazek, ani math, ale jeżeli ktoś ma problemy z takimi banalnymi rzeczami i chce koniecznie wydać sporo kasy to jego sprawa ![]() ![]() RE: AMA - AutoMathAnswerer - EseseK - 20-06-2011 07:54 Mnie nie potrzeba zadnych skryptow zeby z restocku wyniesc minimum 150$, tyle w temacie. RE: AMA - AutoMathAnswerer - Lubelak - 20-06-2011 09:19 UP jesteś pewien ? Zgarnij tyle na normalnym resie ,bo ostatnio to każdy ręcznie wygrał min 200$ |