Śmieszne unboxingi (rozpakowywanie nagród) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Śmieszne unboxingi (rozpakowywanie nagród) (/Temat-Smieszne-unboxingi-rozpakowywanie-nagrod-3515) |
RE: Śmieszne unboxingi (rozpakowywanie nagród) - ZimnyFCB - 25-03-2010 09:12 Czy ja powiedziałem, że ten filmik dotyczy rozpakowaniu nagród?? Czytaj dokładnie mój poprzedni post... RE: Śmieszne unboxingi (rozpakowywanie nagród) - Aglek - 28-03-2010 01:12 facet od ipoda nano rządzi Bardzo sfrustrowany był tymi foliami. Jak wpadł na pomysł zapalniczek?? xD Biedny ten koleś z grą... Nie to chciał dostać... ;( xD Śmieszną minę zrobił. Jakby miał się zaraz popłakać. xD RE: Śmieszne unboxingi (rozpakowywanie nagród) - SZAFI - 28-03-2010 10:22 Ta muzyka w tle jest taka że myślałem że padnę, a jeszcze jak zobaczyłem jak on otwiera tego iPoda to myślałem że je*ne... RE: Śmieszne unboxingi (rozpakowywanie nagród) - Aglek - 28-03-2010 16:19 http://www.youtube.com/watch?v=19J39MxqYgE W tym filmiku rozśmieszyło mnie to, że gość cały czas dziwnie sapał! xD Gdy już dostał się do ipoda bez większych ekscesów chyba z 10 razy pokazywał, że to jest 64GB!!! A przy wyciąganiu z plastikowego pudełka o mało co go nie złamał. Musiał kamerę wyłączyć, żeby ogarnąć jak to się wyciąga xD Gdy się włączył było słychać takie wzdechnięcie "ooooo"... I chyba miał jakieś kompleksy związane z gościem, który też zamieścił filmik unboxing ipod. Cały czas powtarzał, ze tamten chyba nie ma 64GB xD RE: Śmieszne unboxingi (rozpakowywanie nagród) - Szymik - 29-03-2010 08:38 .... Czyli ludzie nie wiedzą jak otwierać kartony [youtube]GcONTLSJIas[/youtube] RE: Śmieszne unboxingi (rozpakowywanie nagród) - Danio - 29-03-2010 08:45 Co to za fartuch? RE: Śmieszne unboxingi (rozpakowywanie nagród) - Szymik - 29-03-2010 10:10 Baggu Bag RE: Śmieszne unboxingi (rozpakowywanie nagród) - maggie - 29-03-2010 19:43 Trochę techniki i już się człowiek gubi. RE: Śmieszne unboxingi (rozpakowywanie nagród) - Paviano - 29-03-2010 20:05 To jest torba. RE: Śmieszne unboxingi (rozpakowywanie nagród) - Danio - 30-03-2010 09:25 [youtube]CSBxkNv4EN4[/youtube] Gościu się wozi, podnieca się jak coś xD specjalnie pokazuje poduszki i jeszcze dźwięk mu się wyłączył w przy nagrywaniu. Nagrode rozpakowywał na stojąco pewnie żeby mógł tak machać rękami w prawo i lewo |