Nie mogę nic kupić z SHOPU - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: Nie mogę nic kupić z SHOPU (/Temat-Nie-moge-nic-kupic-z-SHOPU-35124) Strony: 1 2 |
RE: Nie mogę nic kupić z SHOPU - Bolt - 14-04-2011 07:17 chloptas, skoro tak bardzo się znasz to czemu chcesz pomocy pisząc wątek na forum? Albo jesteś pro-elo koks i znasz się na wszystkim, albo chcesz pomocy od ekspertów na forum. Burned ma rację, anulację są dosyć często, wystarczy że zobaczą: "ten ma 300000 ptz, to anulujmy mu, damy tą ps3 na aukcje" RE: Nie mogę nic kupić z SHOPU - Bramkiro - 14-04-2011 11:08 no macie rację anulowali mi, to znaczy, że punkty przepadły na zawsze, a co z kasą? wpłaciłem przecież 16.75$ do nich. RE: Nie mogę nic kupić z SHOPU - Tech - 14-04-2011 14:23 Kasa za zakupy jest zwracana. |