refundacja z 25 lutego - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: refundacja z 25 lutego (/Temat-refundacja-z-25-lutego-35111) |
RE: refundacja z 25 lutego - veyond - 14-04-2011 22:03 Ja tam nadal cierpliwie czekam na swoje prawie 200$. Masa ludzi czeka, więc pytanie na zasadzie głupie pytanie, głupia odpowiedź nie większego sensu. Nie ma możliwości by coś mogło nie dojść na PP o ile zostało wysłane, to zbyt poważna firma. Chyba z styczniowymi refundacjami była podobna sytuacja, też pisała że zostały niby wysłane, a zaczęli wysyłać dopiero po jakimś czasie. Są bez kasy (co widać gołym okiem) i już. RE: refundacja z 25 lutego - Sławek26 - 15-04-2011 08:43 spoko...widac nie jestesmy jedyni...pozostaje tylko czekać tylko po co mowią że to wysłali...na to samo by wyszło jakby napisali ze kasa niebawem trafi na paypala pozdro RE: refundacja z 25 lutego - milosz998 - 15-04-2011 11:28 mam to samo co niektórzy.. Kathy napisała mi że dostałem kasę a nie dostałem... Napisałem jej że to pomyłka i wysłałem screena z historii konta PayPal Podejrzewam że jest to spowodowane tym że wysyłają przypadkiem kasę dwa razy do niektóych lub niektórym po prostu za nic i teraz im brakuję lub myślą że poszła kaska do nas. RE: refundacja z 25 lutego - Sławek26 - 15-04-2011 14:29 (15-04-2011 11:28)milosz998 napisał(a): mam to samo co niektórzy.. Kathy napisała mi że dostałem kasę a nie dostałem... Napisałem jej że to pomyłka i wysłałem screena z historii konta PayPal ja zrobiłem to samo przed wczoraj i nie dostałem juz odpowiedzi ale mozliwe ze jest jak piszesz bo niektorzy na forum u nas sie nawet chwalili ze dostali kaske za darmo 2x...i moze taka sytuacja byc ze komus wysłali 2x...a nam mysla ze wysłali a nie wyslali...ale oni wszystko maja napewno w bazie danych bo to jest firma i wszystko maja napewno zapisane...tylko problem w tym ze jest taka masa ludzi z całego swiata ktora pisze takie maile jak my...ze nie chce im sie tego sprawdzac a informacje maja ze kasa poszła...i pewnie stad ten problem pozdro RE: refundacja z 25 lutego - Sławek26 - 15-04-2011 21:40 dostałem dzisiaj odpowiedź na mój poprzedni mail o ktorym wspomniałem wyżej... "Hmmm.. I will ask the Team to double check on the deposit. Please double check with PayPal yourself, okay? It may take a week or more to get an answer back to us from PayPal. Best, Kathy" RE: refundacja z 25 lutego - omisiu - 15-04-2011 22:40 Cytat:Dear Lockerz Member: To jest anulacja bo trochę dziwna? RE: refundacja z 25 lutego - paskur - 15-04-2011 22:51 omisiu to standardowa anulacjia jak dla mnie RE: refundacja z 25 lutego - Sławek26 - 16-04-2011 09:27 (15-04-2011 22:40)omisiu napisał(a):Cytat:Dear Lockerz Member: tak w skrócie napisali ci ze twoje zamowienie nie spełnia ich warunków wykupu i ze naruszyłes zasady i ze odejma ci punkty z konta jako kara i na koncu ci dziękują RE: refundacja z 25 lutego - omisiu - 16-04-2011 13:57 Wow aż decale mi anulowali...:/ Żałosne RE: refundacja z 25 lutego - cinexik - 16-04-2011 14:55 może temat o lutym, ale ja wrzuce coś o marcu: Congratulations! Your PTZ Place order for the 25 March Redemption has been approved! Check out more information below. szkoda, że nie pamiętam co wtedy wygrałem :/ ale kasa sie przyda |