Jakie seriale polecacie ? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Dział Tematyczny (/Forum-Dzial-Tematyczny-116) +---- Dział: Filmy i Kino (/Forum-Filmy-i-Kino-123) +---- Wątek: Jakie seriale polecacie ? (/Temat-Jakie-seriale-polecacie-35091) |
RE: Jakie seriale polecacie ? - daniellysy - 13-04-2011 09:43 Ja oglądałem: 1. Prison Break - super serial 2. Lost - też super 3. Heroes - fajowski 4. 24 godziny - wciągnął że 8 sezony w miesiąc czasu 5. Stargate Atlantyda - fajna przygoda i te teksty Sheparda z Dr McKay bezcenne - polecam 6. Flashforward - jak dla mnie serial był zajebisty, szkoda że anulowali po 1 sezonie, ale polecam Obecnie oglądam: 1. Dr House - Oj ten Greg 2. Castle - zajebisty kryminał z elementami komediowymi polecam naprawdę warto 3. Pamiętniki wampirów - dobry jest, zabija nudę i to dosłownie 4. The Event - ma w sobie to coś, szczególnie po przerwie w emisji 5. Stargate Universe - z miłości do gatunku RE: Jakie seriale polecacie ? - tomko111 - 13-04-2011 09:56 Świat według Kiepskich! RE: Jakie seriale polecacie ? - Tech - 15-05-2011 14:37 - Cała seria Stargate - pierwszy film z 1994r, potem serial Stargate: SG1 (+ 2 filmy), Stargate Atlantis i na koniec, najnowsze Stargate Universe - Battlestar Galactica - Spartacus Blood and Sand i Gods of the Arena - Californication - Chuck (chociaż ostatni sezon szczerze powiedziawszy jest nudny) - Lost - Prison Break - Heroes - The Walking Dead - Smallville - The Event - Firefly - Hoży doktorzy (tak, błąd jest specjalnie) - My wife and Kids - Sherlock (miniserial z 2010r) - Monk No to chyba tyle co oglądałem/oglądam i polecam RE: Jakie seriale polecacie ? - haggard - 15-05-2011 15:17 Oglądam/oglądałem - being human us - przygody merlina - dr house - detektyw monk - swiat wedlug bundych/kiepskich - camelot (powoli leci) - chuck (az sie znudzil i nie chce mi sie juz go widziec, rutynowe odcinki) - Jerycho (jak w tv puszczali ) - Spartacus 1 sezon i prequel - stargate universe - pingwiny z madagaskaru ( te pingwiny i ich teksty ^^) - dark angel to są te ktore polecam i pamietam RE: Jakie seriale polecacie ? - Agusia - 15-05-2011 15:38 Only Dr. Gregory House Uwielbiam go No i czasami Kuba Wojewódzki Też bardzo go lubię RE: Jakie seriale polecacie ? - Morfit - 15-05-2011 15:47 Ja teraz głównie Family Guy i Futuramę oglądam fajne seriale RE: Jakie seriale polecacie ? - artekn - 15-05-2011 16:09 F.R.I.E.N.D.S. House M.D. RE: Jakie seriale polecacie ? - MrStefan - 15-05-2011 16:30 Ja polecam: -how i met your mother -scrubs -Czas honoru RE: Jakie seriale polecacie ? - Grabowkers - 15-05-2011 16:36 Dr House Lost RE: Jakie seriale polecacie ? - MotorniczyTramwaju - 15-05-2011 17:03 South Park Przez 24 godziny |