NAJMAN VS PUDZIAN - Wrażenia po walce ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: NAJMAN VS PUDZIAN - Wrażenia po walce ! (/Temat-NAJMAN-VS-PUDZIAN-Wrazenia-po-walce-347) |
RE: NAJMAN VS PUDZIAN - Wrażenia po walce ! - skalarado - 12-12-2009 10:15 Pudzian jak za nim latał hah ... A jak mu zaje*** z kopa to tego wygieło potem doprawił nogami i z rączki go a ten sędzia tam siedział na tej ręce jak pijawa Tylko dlaczego zakończyli walkę ? Najman trzymał gardę, może się poddał albo wiedzieli że ta walka niema sensu bo Najman i tak by nie wylazł zza jego pleców Walka godna uwagi ! PUDZIAN RULEZ ! RE: NAJMAN VS PUDZIAN - Wrażenia po walce ! - KiMaHri - 12-12-2009 11:14 ale Najman jaki przewrót przez głowe zrobił!!^^ u mnie tak sie z niego smieli a tata powiedział że "Pudzian by go zabił" jakby nie przerwali walki xD RE: NAJMAN VS PUDZIAN - Wrażenia po walce ! - Alcor - 12-12-2009 12:06 Gdyby nie przerwali walki Najman doznałby poważnych uszkodzeń. xD RE: NAJMAN VS PUDZIAN - Wrażenia po walce ! - Jeppers - 12-12-2009 12:31 Najman sam odklepał , zobaczcie powtórke xD widać wyraźnie jak wali w deski podczas ciosów w głowę XD RE: NAJMAN VS PUDZIAN - Wrażenia po walce ! - Marello - 12-12-2009 12:58 To było na pokaz przecież gdyby Pudzianowki walił z całej siły to by go zabił uderzeniem w głowę, zastanówcie się, wiadomo walczyli ale jeśli chodzi o te uderzenie w głowę to one miały osłabić Najmana a nie zabić RE: NAJMAN VS PUDZIAN - Wrażenia po walce ! - Alcor - 12-12-2009 13:01 No wiadomo że Pudzian nie walił z całej siły. RE: NAJMAN VS PUDZIAN - Wrażenia po walce ! - Admin - 12-12-2009 15:06 (12-12-2009 09:55)Joker napisał(a):(12-12-2009 07:34)Marello napisał(a): Panowie zwracam honor nie myślałem, że to tak się ułoży Mieliście racje Pudzina ma wielką siłę, ale nie myślałem że opanuje technikeMyślałem tak jak Marello ;/ Również zwracam honor sprobuj najpierw pomysleć co chcesz napisać a pozniej pisze przeczytaj ten cytat jeszcze raz xX co do walki to low kicków było 5 i nie wiem czy zauważyliście ale jak sędzia podbiegł to dostał z łokcia od pudziana RE: NAJMAN VS PUDZIAN - Wrażenia po walce ! - Kleszczman - 12-12-2009 17:09 Wcześniej były reklamy z walki Gołoty a teraz z walki Pudzianowskiego (w 50 sekund to.... ). Zabił mnie tekst jak prezenter zapytał Najmana jaka była jego strategia. On na to : "przetrwać pierwszą minutę" LOL Pudzian ma jeszcze 3 walki chyba zakontraktowane więc czekam na więcej RE: NAJMAN VS PUDZIAN - Wrażenia po walce ! - WojaS_PL - 12-12-2009 17:57 Walka krótka ale robiąca duże wrażenie, wspaniały KnockOut Pudziana !! RE: NAJMAN VS PUDZIAN - Wrażenia po walce ! - Forest147 - 12-12-2009 18:25 haha dobre |