Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
NAJMAN VS PUDZIAN - Wrażenia po walce ! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: NAJMAN VS PUDZIAN - Wrażenia po walce ! (/Temat-NAJMAN-VS-PUDZIAN-Wrazenia-po-walce-347)

Strony: 1 2 3

RE: NAJMAN VS PUDZIAN - Wrażenia po walce ! - skalarado - 12-12-2009 10:15

Pudzian jak za nim latał Big Grin hah ... A jak mu zaje*** z kopa to tego wygieło potem doprawił nogami i z rączki go Big Grin a ten sędzia tam siedział na tej ręce jak pijawa Big Grin Tylko dlaczego zakończyli walkę ? Najman trzymał gardę, może się poddał albo wiedzieli że ta walka niema sensu bo Najman i tak by nie wylazł zza jego pleców Big Grin Walka godna uwagi ! Big Grin PUDZIAN RULEZ Big Grin !

RE: NAJMAN VS PUDZIAN - Wrażenia po walce ! - KiMaHri - 12-12-2009 11:14

ale Najman jaki przewrót przez głowe zrobił!!^^ u mnie tak sie z niego smieli a tata powiedział że "Pudzian by go zabił" jakby nie przerwali walki xD

RE: NAJMAN VS PUDZIAN - Wrażenia po walce ! - Alcor - 12-12-2009 12:06

Gdyby nie przerwali walki Najman doznałby poważnych uszkodzeń. xD

RE: NAJMAN VS PUDZIAN - Wrażenia po walce ! - Jeppers - 12-12-2009 12:31

Najman sam odklepał , zobaczcie powtórke xD widać wyraźnie jak wali w deski podczas ciosów w głowę XD

RE: NAJMAN VS PUDZIAN - Wrażenia po walce ! - Marello - 12-12-2009 12:58

To było na pokaz przecież gdyby Pudzianowki walił z całej siły to by go zabił uderzeniem w głowę, zastanówcie się, wiadomo walczyli ale jeśli chodzi o te uderzenie w głowę to one miały osłabić Najmana a nie zabić Big Grin

RE: NAJMAN VS PUDZIAN - Wrażenia po walce ! - Alcor - 12-12-2009 13:01

No wiadomo że Pudzian nie walił z całej siły. Tongue

RE: NAJMAN VS PUDZIAN - Wrażenia po walce ! - Admin - 12-12-2009 15:06

(12-12-2009 09:55)Joker napisał(a):  
(12-12-2009 07:34)Marello napisał(a):  Panowie zwracam honor nie myślałem, że to tak się ułoży Smile Mieliście racje Pudzina ma wielką siłę, ale nie myślałem że opanuje technike Smile
Myślałem tak jak Marello ;/ Również zwracam honor Tongue
Pudzian jest szybszy niż myślałem xD

sprobuj najpierw pomysleć co chcesz napisać a pozniej pisze Tongue
przeczytaj ten cytat jeszcze raz xX

co do walki to low kicków było 5 i nie wiem czy zauważyliście ale jak sędzia podbiegł to dostał z łokcia od pudziana Smile

RE: NAJMAN VS PUDZIAN - Wrażenia po walce ! - Kleszczman - 12-12-2009 17:09

Wcześniej były reklamy z walki Gołoty a teraz z walki Pudzianowskiego (w 50 sekund to.... Tongue).
Zabił mnie tekst jak prezenter zapytał Najmana jaka była jego strategia. On na to : "przetrwać pierwszą minutę" Tongue LOL

Pudzian ma jeszcze 3 walki chyba zakontraktowane więc czekam na więcej Smile

RE: NAJMAN VS PUDZIAN - Wrażenia po walce ! - WojaS_PL - 12-12-2009 17:57

Walka krótka ale robiąca duże wrażenie, wspaniały KnockOut Pudziana !! Big Grin

RE: NAJMAN VS PUDZIAN - Wrażenia po walce ! - Forest147 - 12-12-2009 18:25

haha dobre