Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[Rozwiązane]oszust pawelok - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+--- Wątek: [Rozwiązane]oszust pawelok (/Temat-Rozwiazane-oszust-pawelok-34598)

Strony: 1 2

RE: oszust pawelok - JKMD - 05-04-2011 16:51

@Up
http://pl.wikipedia.org/wiki/Ironia

RE: oszust pawelok - pawelok - 05-04-2011 17:17

Baleron333 --> Zostałeś oszukany przez osobę, która podszyła się pod moje dane osobowe, a znała je bo zamianę kasy z paypal na mbank robiłem już z wieloma użytkownikami . Dlatego przestać wyzywać bo to nie ja !!! Po co niby miałbym pisać z innego numeru gg ??( nie wydało Ci się do podejrzane ?) Poza tym sam pisałeś, że osoba podała się za mateusz171. Więc dlaczego pretensje do mnie .. Pewnie dlatego, że otrzymałeś 1 gr na konto bankowe z mojego rachunku bankowego

Co do tego przelewu 1 gr, to rzeczywiście robiłem owy, ale tutaj był mój błąd i ja zostałem oszukany, odezwał się do mnie gość ( prawdopodobnie mateusz171 ), nie podając nicku ... i zaproponował zamianę kliku zł, napisał, że on pierwszy zrobi przelew na paypal tylko żebym ja pierwszy w celu weryfikacji przelał mu 1 gr na konto bankowe .. no i ja głupi przelałem... Prawdopodobnie podał mi wtedy Twój numer konta i dane dlatego otrzymałeś go ode mnie ... Wkleiłbym tutaj treść tej rozmowy, ale nie mam jej w archiwum , nie wiem jak ten gość to zrobił .. chyba usunął numer gg i automatycznie całe archiwum jego rozmów.. Koleś to dobrze przemyślał , i wrobił mnie w to ..

Poza tym przypuśćmy , że jakbym to był ja to po co niby miałbym Ci przelewać ten 1 gr, żebyś miał moje dane.. ? No zastanów się ...

Sprawdzić możesz to łatwo, wystarczy napisać do admina aby podał Ci moje IP .. i IP użytkownika mateusz171 ..

Co do kasy .. jeśli wysyłałeś ją na paypal .. to zrób szybko chargebacka, napisz do supportu paypal , żeby cofneli przelew .. Jest to możliwe i masz duże szanse na odzyskanie kasy ...

RE: oszust pawelok - Baleron333 - 06-04-2011 09:07

Zamykam !!!!!!!!!!!!!!!!!

RE: oszust pawelok - xPietrek - 06-04-2011 09:36

KoGi Style Wink

[Rozwiązane]oszust pawelok - Killer - 06-04-2011 09:44

Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu.