Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Do Tych Co WBILI Z-LISTERA ! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20)
+----- Wątek: Do Tych Co WBILI Z-LISTERA ! (/Temat-Do-Tych-Co-WBILI-Z-LISTERA-3402)

Strony: 1 2

RE: Do Tych Co WBILI Z-LISTERA ! - Aja - 17-03-2010 16:08

(16-03-2010 22:26)BoneR napisał(a):  Witam

do nowo nabytych z-liserów 20-21 Marca będą wysyłane maile z potwierdzeniem zdobycia statusu z-list pogratulowania itd. no i że wysłali tą waszą upragnioną KOSZULKĘ !

Pozdrawiam

skad masz to info?

RE: Do Tych Co WBILI Z-LISTERA ! - michciu - 17-03-2010 20:46

No właśnie - skąd info? Mam z-lista na dwóch kontach od ok. 14 i 17 marca i nic nie mam jeszcze na poczcie Smile

RE: Do Tych Co WBILI Z-LISTERA ! - hugoboss15 - 17-03-2010 20:54

I ja już dość długo czekam na maila w tej sprawie tak więc możliwe ze tego 20 zaczną słać potwierdzenia Wink

RE: Do Tych Co WBILI Z-LISTERA ! - arczyyy - 18-03-2010 01:22

hmm ja 1 konto mam od 2 dni i dzisaj dostalem meila ;p ze mi czegos tam gratuluja ;p a 2 konto mam od wczoraj i tez mam juz 20 znajomych ;p

RE: Do Tych Co WBILI Z-LISTERA ! - michciu - 18-03-2010 07:13

Ja wbiłem na koncie brata w niedzielę i dziś przyszedł meil, żeby potwierdzić dane i, że za 4-6 tygodni wyślą potwierdzenie.

Na swoim wbiłem wczoraj i na razie ciszaSmile

RE: Do Tych Co WBILI Z-LISTERA ! - Mlody666 - 18-03-2010 07:18

Kurcze ja wbiłem w sobotę i cisza - żadnego info od nich :/

RE: Do Tych Co WBILI Z-LISTERA ! - JaroMast - 18-03-2010 07:34

Ja maila dostalem wczoraj, (tydzien temu wbilem Z-liste), w mailu prosili mnie jedynie o uzupelnienie danych w profilu. Dodali, ze mam czas na to do piatku do polnocy ich czasu. Wiec pewnie po tej dacie wysla koszulke Smile