Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[Nieaktualne][Twoja strona z zaproszeniami w 5 sekund] Nowa strona ze skryptem zaproszeniowym !!! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-300)
+----- Wątek: [Nieaktualne][Twoja strona z zaproszeniami w 5 sekund] Nowa strona ze skryptem zaproszeniowym !!! (/Temat-Nieaktualne-Twoja-strona-z-zaproszeniami-w-5-sekund-Nowa-strona-ze-skryptem-zaproszeniowym-3393)

Strony: 1 2 3 4

RE: [Twoja strona z zaproszeniami w 5 sekund] Nowa strona ze skryptem zaproszeniowym !!! - dudi - 17-03-2010 21:21

Wszystko gra, 10 s i strona gotowa Smile

RE: [Twoja strona z zaproszeniami w 5 sekund] Nowa strona ze skryptem zaproszeniowym !!! - cezar_baron - 18-03-2010 13:15

dzięki wielkie..

:plusik:

RE: [Twoja strona z zaproszeniami w 5 sekund] Nowa strona ze skryptem zaproszeniowym !!! - Knoh - 18-03-2010 18:07

mi też nie przyszedł e-mail z linkiem co mam zrobić ?? w spam sprawdzałem też nie mam Sad już czekam od 8:00

RE: [Twoja strona z zaproszeniami w 5 sekund] Nowa strona ze skryptem zaproszeniowym !!! - Admin - 18-03-2010 18:20

jeśli czekasz dłużej niż 5 min to jest coś nie tak z interią najczęściej są problemy ale to zawsze i wszędzie z lockerz tak samo dlatego radze omijać interie polecam gmaila/onet.pl

RE: [Twoja strona z zaproszeniami w 5 sekund] Nowa strona ze skryptem zaproszeniowym !!! - Knoh - 19-03-2010 18:54

a mi na e-mail dalej stronka nie przychodzi szkoda że drugiej nie można zrobić Sad

RE: [Twoja strona z zaproszeniami w 5 sekund] Nowa strona ze skryptem zaproszeniowym !!! - dereza - 21-03-2010 12:57

Witam,mam pytanie zalozylem ta strone i mam link i co z nim robic?dac komus zeby sam sobie wpisal swoj email czy jak to pisz podaj swoj adres email to ja mam podac swoj czy komus dac link i on wpisze swoj?

RE: [Twoja strona z zaproszeniami w 5 sekund] Nowa strona ze skryptem zaproszeniowym !!! - Jeppers - 21-03-2010 13:50

podajesz stronkę > osoba wpisuje swój mail > sprawdzasz pocztę > kopiujesz maila > logujesz się na lockerz.com > wchodzisz w zakładkę "Connect" > w górnej ramce wpisujesz jego maila , w dolnej wiadomość np. " zapro " > klikasz send > koleś dostaje zaproszenie na lockerz na maila > sprawdza pocztę > wchodzi w link > rejestruje się > dołącza do Twoich znajomych > koniec

takie łopatologiczne wytłumaczenie Big Grin

RE: [Twoja strona z zaproszeniami w 5 sekund] Nowa strona ze skryptem zaproszeniowym !!! - ZimnyFCB - 21-03-2010 15:42

Gz
Reput up+

RE: [Twoja strona z zaproszeniami w 5 sekund] Nowa strona ze skryptem zaproszeniowym !!! - dereza - 21-03-2010 16:11

no ok doszedlem do tego po tym jak napisalem posta tylko szkoda ze 80 procent ludzi to glaby i nie potrafia sie nawet zarejestrowac przykre to jest albo udaja glupich albo to beztalencia

RE: [Twoja strona z zaproszeniami w 5 sekund] Nowa strona ze skryptem zaproszeniowym !!! - Daminn - 23-03-2010 18:25

Trzeba spokojnie poprowadzić;] Polecam podesłanie tutorialu jak się zarejestrować (jest na forum);]