Sprzedam MATH CAPTCHE - Licencja ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Boty, Makra, Autouzupełnienia (/Forum-Boty-Makra-Autouzupelnienia-83) +----- Wątek: Sprzedam MATH CAPTCHE - Licencja ! (/Temat-Sprzedam-MATH-CAPTCHE-Licencja-33620) |
RE: Sprzedam MATH CAPTCHE - Licencja ! - Grze_chu - 19-03-2011 22:26 Ale skoro jesteś presellerem to powinieneś wiedzieć coś o tym co sprzedajesz... RE: Sprzedam MATH CAPTCHE - Licencja ! - LessiPL - 19-03-2011 22:32 (19-03-2011 22:26)Grze_chu napisał(a): Ale skoro jesteś presellerem to powinieneś wiedzieć coś o tym co sprzedajesz... wystarczające informacje masz podane w temacie moge Ci napisać że łamie ją w 5 mili sekund ale po co mam kłamać? nie zajmuje to ani ułamka sekundy i przechodzi tak szybko jakby math captchy wogóle nie było (oczywiście jest bo ją uzupełnia i samo wpisuje wynik). RE: Sprzedam MATH CAPTCHE - Licencja ! - Vesperus - 19-03-2011 22:35 skusiłbym się gdyby była niższa cena bo mam czasy 11s RE: Sprzedam MATH CAPTCHE - Licencja ! - Grze_chu - 19-03-2011 22:36 No właśnie dla mnie, jako że podchodzę do sprawy technicznie, wszystko jest przeliczane na milisekundy EDIT: myśle że bez filmika, albo wygranej na prawdziwym restocku nikogo nie przekonasz RE: Sprzedam MATH CAPTCHE - Licencja ! - Driver - 19-03-2011 22:39 o własnie - zrób filmik i wstaw na yt RE: Sprzedam MATH CAPTCHE - Licencja ! - LessiPL - 19-03-2011 22:50 (19-03-2011 22:35)Vesperus napisał(a): skusiłbym się gdyby była niższa cena bo mam czasy 11s No to czas masz ciekawy jeśli nie używasz math captchy pewnie byś zaoszczędził te 2-3 sek. (19-03-2011 22:36)Grze_chu napisał(a): No właśnie dla mnie, jako że podchodzę do sprawy technicznie, wszystko jest przeliczane na milisekundy Spoko póki co mi nie zależy wiem że jak będzie pierwszy restock to ludzie się zgłoszą, a wtedy też cena podrośnie (jak zaczną wygrywać znacznie więcej to zapłacą każdą cene bo i tak zarobią ) (19-03-2011 22:39)Driver napisał(a): o własnie - zrób filmik i wstaw na yt sorry ale ocipiałeś zreszta po takim filmiku dalej każdy będzie pisał że fejk (takich filmów już jest pełno na yt). @topic Jesteście w pełni zabezpieczeni bo pieniążki wysyłacie do administracji nie do mnie to w zupełności wystarcza, jeśli coś nie działa to pieniążki Wam zwracają. Jeśli ktoś nie ma zamiaru zapłacić to niech sobie daruje bo traci swój i mój czas. RE: Sprzedam MATH CAPTCHE - Licencja ! - maki_ziom - 19-03-2011 22:52 na 7 dni sie nie opłaca, ponieważ nawet jakby ktoś kupił 1 dzień przed restockiem to na 50% może być fail restock a ta cena to masakra RE: Sprzedam MATH CAPTCHE - Licencja ! - LessiPL - 19-03-2011 22:55 (19-03-2011 22:52)maki_ziom napisał(a): na 7 dni sie nie opłaca, ponieważ nawet jakby ktoś kupił 1 dzień przed restockiem to na 50% może być fail restock Już pisałem wyżej cena się nie podoba czy długość licencji to pa proszę o nie wpisywanie zbędnych komentarzy, ponieważ będą one raportowane a według regulaminu warnowane przez administracje RE: Sprzedam MATH CAPTCHE - Licencja ! - Grze_chu - 19-03-2011 23:08 LessiPL, powiem tyle... z takim podejściem i aroganckim stosunkiem do potencjalnego klienta nic nie sprzedasz... chyba że ktoś ma w d***e to z kim prowadzi interesy. Tyle w temacie. RE: Sprzedam MATH CAPTCHE - Licencja ! - LessiPL - 19-03-2011 23:17 (19-03-2011 23:08)Grze_chu napisał(a): LessiPL, powiem tyle... z takim podejściem i aroganckim stosunkiem do potencjalnego klienta nic nie sprzedasz... chyba że ktoś ma w d***e to z kim prowadzi interesy. Tyle w temacie. Owszem jestem arogancki, jednak to chyba moje zmartwienie czy coś sprzedam a nie Twoje czyż nie? wiec sobie daruj. Wiem że potencjalnych klientów znajde w czasie restocku, a nawet jeśli ich nie znajde to narzekać nie będę z lockerz mam takie dochody że sprzedawanie czegoś za grosze po prostu mi się nie opłaca. Obecnie jestem jedyną osobą, która oferuje możliwość korzystania z math captchy. Ale serio jeśli chętnych nie będzie to mam to w dupie Bo swoje i tak zgarne. |