![]() |
Nowy serwer CS - Zarabiam.com Rekrutacja Admina CS - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Counter-Strike (/Forum-Counter-Strike-40) +---- Dział: Inne (/Forum-Inne-102) +---- Wątek: Nowy serwer CS - Zarabiam.com Rekrutacja Admina CS (/Temat-Nowy-serwer-CS-Zarabiam-com-Rekrutacja-Admina-CS-33603) |
RE: Nowy serwer CS - Zarabiam.com Rekrutacja Admina CS - Miko1029 - 19-03-2011 20:38 Imię: Michał Wiek: 15 Staż: 2 lata NS 2 lata STEAM Skill: Samemu trudno oceniać ,ale myślę ,że nawet dobry. Znajomość: amxx 6/10 Mam kilka pluginow mojego autorstwa (myślę że nikt nei zna amxx w 100%) Znajomość konfiguracji serwera z poziomu ftp: Przez około 6mc miałem swoją sieć. Umiem postawić serwer od 0. Ftp też ogarniam Czas gry dziennie: około 3-4h dziennie (Z logu stima wynika: 70h wciągu ostatnich 2 tyg.) Dostępność: Od 18-22 w tygodniu w weekendy 7:00-23:00~~ Zainteresowania: Freeski, CS, Programowanie Dlaczego ja? Postanowiłem napisać podanie dlatego ponieważ jak patrze na posty wyżej widzę ,że wszyscy piszą "znajomość amxx 100%,10/10 czyli za przeproszeniem gó*** o nim wiedzą. RE: Nowy serwer CS - Zarabiam.com Rekrutacja Admina CS - Scoobyx - 20-03-2011 12:09 Siema ! Nazywam się Kuba. W cs'a gram ok. 3 lat. W source'a ok 2,7 roku a w 1.6 kilka miesięcy. Znam się dobrze na konfiguracji serwerów, ponieważ byłem kiedyś adminem. Dziennie gram ok. 3 godz. Czasem więcej. Dlaczego ja? Nie banuję bez powodu, nie posądzam nikogo bezpodstawnie. I znam się na tym ![]() RE: Nowy serwer CS - Zarabiam.com Rekrutacja Admina CS - lukasz1214 - 20-03-2011 19:55 Imię: Łukasz Wiek: 18 Staż: 2 lata NS Skill: średni Znajomość: przez ostatni miesiac zalozylem serwer z ludzmi ktorego sam robilem wgrywalem rozne pluginy ze strony amxx i przez ten czas wiem o co chodzi z amxxem wiec bym mogl jakiś pluginow poszukac i wgrać Zainteresowania: Informatyka Dlaczego ja? : jak to mowia Dwie glowy to nie jedna a wiem jaka jest praca przy takim serwerze w Pojedynke a w wiecej adminow to bedzie lepiej .moGe dac ip mojego serwa co na nim zrobilem dzieki RE: Nowy serwer CS - Zarabiam.com Rekrutacja Admina CS - Admin - 25-03-2011 19:05 (19-03-2011 17:15)DDK napisał(a): Imię: Adrian Dedek zostaje wybrany na pierwszego admina. Dlaczego on ? Z osób, które najczęściej są online na forumowym serwerze najlepiej "się sprzedał" (bez skojarzeń ![]() RE: Nowy serwer CS - Zarabiam.com Rekrutacja Admina CS - ArTh00r - 12-04-2012 17:54 Dzięki bardzo za info, trzeba będzie tam zajrzeć ![]() RE: Nowy serwer CS - Zarabiam.com Rekrutacja Admina CS - DraQo^^ - 12-04-2012 18:53 Imię: Mariusz Nick DraKo Platforma Steam Staż 5lat Skill Med ![]() Komendy Umim rcon Easy Umim rozpoznac cheata często online ![]() RE: Nowy serwer CS - Zarabiam.com Rekrutacja Admina CS - supikolo - 10-11-2012 19:31 Imię: Łukasz Wiek: 16 Staż: 1 lata Skill: Myślę że dobry. Czasem znakomity. Znajomość: amxx - 100% Znajomość konfiguracji serwera z poziomu ftp: Umiem wszystko robić w FTP jak trzeba. Miałem przez 2 miesiące serwer. Sam robiłem wszystko i nawet serwer był ok podobał się każdemu. Czas gry dziennie: koło 4h dziennie Wink Dostępność: Od 15:-23:00. W weekendy praktycznie od 10:00-24:00 Zainteresowania: Sport, Counter Strike Dlaczego ja? Widzę że sami ludzie ok się zgłaszają i każdy ma równe szanse. Ale mam nadzieję że to ja będę adminem. Noo i do tego umiem rozróznić czy ktoś jest PRo czy gra na hackach;p ![]() RE: Nowy serwer CS - Zarabiam.com Rekrutacja Admina CS - Kzn - 21-01-2013 18:52 # Odkop. A może by tak odpalić zrobić serwer od nowa? Mogę pomóc w czym byś tam chciał ![]() RE: Nowy serwer CS - Zarabiam.com Rekrutacja Admina CS - xJAmaTOx - 21-01-2013 18:55 Jestem Za ![]() Będę grał RE: Nowy serwer CS - Zarabiam.com Rekrutacja Admina CS - Nicktim - 21-01-2013 19:01 Ja też pogram od czasu do czasu ![]() |