![]() |
Lockerz nie ogarnia - Baza ogólna - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20) +----- Wątek: Lockerz nie ogarnia - Baza ogólna (/Temat-Lockerz-nie-ogarnia-Baza-ogolna-33488) Strony: 1 2 |
RE: Lockerz nie ogarnia - Baza ogólna - InTeR - 18-03-2011 13:58 mateusz to i tak słabo ![]() Kiedyś tam wyslali mi potw. wysyłki ipoda nano 8gb pink którego nie wygrałem. No nic przebolałem taką pomyłkę i przyjąłem z cłem ok. 120zł. Wczoraj do mnie kurier dzwoni ze paczka jest 250km odemnie w jakiejś innej miejscowości o tej samej nazwie (kod pocztowy był na moją miejscowość więc dziwne), myślałem, że to shufla którą wygrałem dzień przed wigilią, a tutaj przychodzę ze szkoły i co? ...... kolejny ipod nano 8gb pink BEZ OPŁAT... Pozdrawiam Lockerz, liczę na więcej faili. RE: Lockerz nie ogarnia - Baza ogólna - cinexik - 18-03-2011 14:07 (18-03-2011 07:15)DonHoracy napisał(a): Ja kiedyś napisałem do tej lodziary maila w stylu "gdzie jest moja paczka" a ona odpisała mi jak zresetować hasło do konta. czytałem w SUPER EXPRESSIE, że cukier ma stanieć ![]() RE: Lockerz nie ogarnia - Baza ogólna - krysia9545 - 18-03-2011 17:21 Myślę, że tutaj haggard ma coś do powiedzenia ![]() Mi się jedynie przydarzyło takie coś, że gdy na restocku wygrałem słuchawki za 3000 PTŻ, to tych punktów z konta mi nie odjęło ![]() RE: Lockerz nie ogarnia - Baza ogólna - sssTOMEKsss - 19-03-2011 13:41 hmm to ja raz przez pomyłkę dostałem 50$ od nich na PP ![]() ![]() kiedyś wcześniej jeszcze jak wysyłali bluzki zlist to również otrzymałem 2 ![]() RE: Lockerz nie ogarnia - Baza ogólna - ronaldo23 - 19-03-2011 15:18 ja wygralem 2x pp 25$ z dwoch kont,gdzies w polowie stycznia,do tej pory nie mam zadnego potwierdzenia/anula,ostatnio sie wkurzylem napisalem do kejti.Odpisala mi ze nie ma mnie w bazie,wiec wyslalem jej dowod-zdjecie mejla o wygranej,po kilku konwersacjach w koncu zgodzila sie wyslac moje zgloszenie do ich teamu,zobaczymy moze cos to da,tak samo chyba musze z tym drugim kontem zrobic.A jeszcze jedna rzecz,na poczatku stycznia wygralem nanoi toucha,potem przyszly potwierdzenia,do dzis nic nie mam ;D RE: Lockerz nie ogarnia - Baza ogólna - Nayare - 19-03-2011 16:21 Ronaldo, zapewne odpisza Ci, ze Twoja/e nagroda/y zostala/y anulowana/e |