Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[Rozwiązane]Potwierdzenie nagrody PayPal czy AlertPay 25 February! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4)
+----- Wątek: [Rozwiązane]Potwierdzenie nagrody PayPal czy AlertPay 25 February! (/Temat-Rozwiazane-Potwierdzenie-nagrody-PayPal-czy-AlertPay-25-February-33437)

Strony: 1 2

RE: Potwierdzenie nagrody PayPal czy AlertPay 25 February! - cinexik - 18-03-2011 12:00

JA JEB*E!
Dzięki, że powstał ten temat, ja wysłałem im na redemptions a nie redemption....
bo w mailu tak bylo -.-
kur*a a sie wkur*ilem, niby do 18 wiec powinni jeszcze zaakceptowac Wink

RE: Potwierdzenie nagrody PayPal czy AlertPay 25 February! - paskur - 18-03-2011 12:02

nom, hamsko troche zagrali, mam nadzieje ze skoro do 18 to dzisiaj przyjda paypale

RE: Potwierdzenie nagrody PayPal czy AlertPay 25 February! - cinexik - 18-03-2011 12:13

ta, wycwanili się Wink
jak np. 500 osob by sie nabrało
razy 25$ to już mają 12,5k $.
a na pewno więcej osób i więcej kasy niektórzy Tongue

RE: Potwierdzenie nagrody PayPal czy AlertPay 25 February! - BartuS - 18-03-2011 12:23

ja niby nic nie zamówiłem na tym resie, ale wysłałem im maila z paypalem. Dla jaj Big Grin Lockerz nie ogarnia, więc może coś dostane Lol

RE: Potwierdzenie nagrody PayPal czy AlertPay 25 February! - cinexik - 18-03-2011 12:45

ahaha lols xd
jak cos na tym koncie wygrales to drugi raz to samo dostaniesz Big Grin

[Rozwiązane]Potwierdzenie nagrody PayPal czy AlertPay 25 February! - Marello - 19-03-2011 11:33

Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu.