[Zamknięty]Fast Z-list :D - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20) +----- Wątek: [Zamknięty]Fast Z-list :D (/Temat-Zamkniety-Fast-Z-list-D-3290) Strony: 1 2 |
RE: Fast Z-list :D - ZimnyFCB - 17-03-2010 14:16 na omegle udało mi sie zaprosić tylko 2 lockerzów, natomiast dużo mi sie udało zaprosić na chcie w interii Jeszcze 5 zaproszonych i Z-list (17-03-2010 12:01)Mlody666 napisał(a): To fakt ale w 3 dnia nabiłem tam 17 chętnych do przyłączenie sie do lockerz i to nawet za bardzo się nei starałem. Bez problemu wbije się tam Z-listera Jak tam na omegle zagadujesz ludzi bo jak pisze o leckerz'u to sie logują odemnie RE: Fast Z-list :D - banan100 - 18-03-2010 15:41 właśnie jak zagadywać bo would you like to get the invitation on Lockerz.com please write me your e-mail I'll send you one ? kończy sie zwykle fuck off [Zamknięty]Fast Z-list :D - Admin - 24-04-2011 08:59 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |