Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Przystosowanie nagród z Lockerz do warunków europejskich - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Przystosowanie nagród z Lockerz do warunków europejskich (/Temat-Przystosowanie-nagrod-z-Lockerz-do-warunkow-europejskich-3110)

Strony: 1 2 3

RE: Przystosowanie nagród z Lockerz do warunków europejskich - Bolt - 12-03-2010 22:58

ale macie problemy az zal czytac, bierzesz xboxa, placisz 150 oplat i 150 transformator... jak znajdziesz nowego x'a za 300 to graty. poza tym nie przystosuja ci tego bo w usa raczej europejskich przejsciowek nie ma Smile

RE: Przystosowanie nagród z Lockerz do warunków europejskich - cano - 13-03-2010 15:03

A co z Iphonem czy trzeba go w jaki kolwiek sposób przystosowywać do europejskich hmm kart sim na przykład ??

RE: Przystosowanie nagród z Lockerz do warunków europejskich - Adik1818 - 13-03-2010 15:22

@up co z Iphonem?? lol na lockerz nie ma Iphon-ów

RE: Przystosowanie nagród z Lockerz do warunków europejskich - Mlody666 - 14-03-2010 10:28

No fakt są iPody Big Grin Co do systemu plików to coś ci się kolego pomieszało bo NTSC to system nadawania telewizji analogowej U nas jest PAL, we Francji na przykład SECAM, a w USA - NTSC, ale nowym odbiornikom to nie przeszkadzaSmile

RE: Przystosowanie nagród z Lockerz do warunków europejskich - Alcor - 14-03-2010 11:32

USA nie ma tego problemu ponieważ jak wiesz lockerz mieści się w USA, więc nagród nie muszą wysyłać za granicę. A cło i vat to nie wina lockerz, państwo nakłada te opłaty na paczki. Przejściówka na polskie gniazdka kosztuje około 10 zł więc to nie jest aż taki duży wydatek.

RE: Przystosowanie nagród z Lockerz do warunków europejskich - Mlody666 - 23-03-2010 14:18

A właśnie gdzieś jeszcze się doczytałem że moga być problemy z WII bo nie tylko system sygnału wyjściowego z konsoli może byc zły (NTSC) ale i gry są w danym systemie robione wieć gra z polskiego sklepu na WII z lockerz nie ruszy - czy ktoś może to potwierdzić lub zaprzeczyć bo moim zdaniem to jest trochę bez sensu Tongue

RE: Przystosowanie nagród z Lockerz do warunków europejskich - Adik1818 - 23-03-2010 16:28

@up
tak jeśli masz wii to gry z polski które są w PAL nie ruszą. Chyba, że kupisz w Polsce gry NTSC, a i takie są.

RE: Przystosowanie nagród z Lockerz do warunków europejskich - Greg0rr - 29-03-2010 19:07

To jak w końcu? Podłaczę Wii z lockerz w Polsce czy nie ? Myślałem, że te całe NTSC to dotyczy tylko gier. Konsola NTSC nie odpali w polsce ?

RE: Przystosowanie nagród z Lockerz do warunków europejskich - VonValiar - 29-03-2010 19:40

Ja niemam się o co martwć bo mam taki "Klockek" z tyłu wtyka się amerykańskie a w przedzie jest do europejskiego Big Grin

RE: Przystosowanie nagród z Lockerz do warunków europejskich - Greg0rr - 04-04-2010 16:54

(29-03-2010 19:40)VonValiar napisał(a):  Ja niemam się o co martwć bo mam taki "Klockek" z tyłu wtyka się amerykańskie a w przedzie jest do europejskiego Big Grin

A ile takie coś kosztuje ?

Ten transformator to to : http://allegro.pl/item971447781_ladowarka_zasilacz_220v_dla_konsoli_nintendo_wii.html

???

Coś za tanie, mówicie że 150 zł a tu ceny do 50...