Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Lockerz Wysyła Nagrody ! Lutowy Restock ! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20)
+----- Wątek: Lockerz Wysyła Nagrody ! Lutowy Restock ! (/Temat-Lockerz-Wysyla-Nagrody-Lutowy-Restock-3082)

Strony: 1 2 3

RE: Lockerz Wysyła Nagrody ! Lutowy Restock ! - Kilol - 12-03-2010 15:06

Ja zamawiałem na dwóch kontach. Na jedno konto dostałem potwierdzenie o wysyłce (darmowy restock), a na
drugim jeszcze nie (3 fala)

@djmax
Nie musisz się niczym martwić, jeżeli legalnie zdobyłeś nagrodę.Wink

RE: Lockerz Wysyła Nagrody ! Lutowy Restock ! - Helga - 12-03-2010 15:22

Kilol napisał(a):Ja zamawiałem na dwóch kontach. Na jedno konto dostałem potwierdzenie o wysyłce (darmowy restock), a na
drugim jeszcze nie (3 fala)

Ja mam tak samo. Z darmowego potwierdzenie wysyłki przyszło a z płatnego nie [ja brałam udział w 2 fali]. Szczerze to już myślałam że coś jest nie tak.

Kilol, jak ci wyślą info z tej 3 fali to daj znać Wink

RE: Lockerz Wysyła Nagrody ! Lutowy Restock ! - djmax - 12-03-2010 19:55

acha a ja bralem w darmowym Big Grin i czekam a ile trzeba czekac na potwierdzenie o koszulce zlistera?

RE: Lockerz Wysyła Nagrody ! Lutowy Restock ! - Magnus - 12-03-2010 19:59

Róznie .... ja okolo 15 lutego zdobylem z-list i nie wyslali mi emaila w tej sprawie tylko zebym dane uzupelnil xD

RE: Lockerz Wysyła Nagrody ! Lutowy Restock ! - djmax - 12-03-2010 19:59

po jakim czasie to dostales bo ja czekam 3 dni i nawet nie pisza zebym dane uzupelnil

RE: Lockerz Wysyła Nagrody ! Lutowy Restock ! - Magnus - 12-03-2010 20:04

e-mail tyko dostalem w sprawie bym dane uzupelnij a wiecej nic ...... nie wiem po tydoniu

RE: Lockerz Wysyła Nagrody ! Lutowy Restock ! - Valdar - 12-03-2010 23:28

Ja również dostałem maila z wiadomością że już wysłali Wink pozostaje tylko czekać- szkoda że koszulka, ale zawsze coś ;P

RE: Lockerz Wysyła Nagrody ! Lutowy Restock ! - max18 - 16-03-2010 16:55

A mi jeszcze nic nie przyszło ile trzeba czekać na ich odpowiedz że wysłali bo potwierdzenie wygranej dostałem

RE: Lockerz Wysyła Nagrody ! Lutowy Restock ! - djmax - 16-03-2010 17:00

ja tak samo Big Grin czekam na potw o wysyłce

RE: Lockerz Wysyła Nagrody ! Lutowy Restock ! - Helga - 16-03-2010 17:09

I co Kilol, wysłali ci potwierdzenie z 3 fali? Bo w sumie nie wiem czy pisać do nich maila.