Lockerz Wysyła Nagrody ! Lutowy Restock ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20) +----- Wątek: Lockerz Wysyła Nagrody ! Lutowy Restock ! (/Temat-Lockerz-Wysyla-Nagrody-Lutowy-Restock-3082) |
RE: Lockerz Wysyła Nagrody ! Lutowy Restock ! - Kilol - 12-03-2010 15:06 Ja zamawiałem na dwóch kontach. Na jedno konto dostałem potwierdzenie o wysyłce (darmowy restock), a na drugim jeszcze nie (3 fala) @djmax Nie musisz się niczym martwić, jeżeli legalnie zdobyłeś nagrodę. RE: Lockerz Wysyła Nagrody ! Lutowy Restock ! - Helga - 12-03-2010 15:22 Kilol napisał(a):Ja zamawiałem na dwóch kontach. Na jedno konto dostałem potwierdzenie o wysyłce (darmowy restock), a na Ja mam tak samo. Z darmowego potwierdzenie wysyłki przyszło a z płatnego nie [ja brałam udział w 2 fali]. Szczerze to już myślałam że coś jest nie tak. Kilol, jak ci wyślą info z tej 3 fali to daj znać RE: Lockerz Wysyła Nagrody ! Lutowy Restock ! - djmax - 12-03-2010 19:55 acha a ja bralem w darmowym i czekam a ile trzeba czekac na potwierdzenie o koszulce zlistera? RE: Lockerz Wysyła Nagrody ! Lutowy Restock ! - Magnus - 12-03-2010 19:59 Róznie .... ja okolo 15 lutego zdobylem z-list i nie wyslali mi emaila w tej sprawie tylko zebym dane uzupelnil xD RE: Lockerz Wysyła Nagrody ! Lutowy Restock ! - djmax - 12-03-2010 19:59 po jakim czasie to dostales bo ja czekam 3 dni i nawet nie pisza zebym dane uzupelnil RE: Lockerz Wysyła Nagrody ! Lutowy Restock ! - Magnus - 12-03-2010 20:04 e-mail tyko dostalem w sprawie bym dane uzupelnij a wiecej nic ...... nie wiem po tydoniu RE: Lockerz Wysyła Nagrody ! Lutowy Restock ! - Valdar - 12-03-2010 23:28 Ja również dostałem maila z wiadomością że już wysłali pozostaje tylko czekać- szkoda że koszulka, ale zawsze coś ;P RE: Lockerz Wysyła Nagrody ! Lutowy Restock ! - max18 - 16-03-2010 16:55 A mi jeszcze nic nie przyszło ile trzeba czekać na ich odpowiedz że wysłali bo potwierdzenie wygranej dostałem RE: Lockerz Wysyła Nagrody ! Lutowy Restock ! - djmax - 16-03-2010 17:00 ja tak samo czekam na potw o wysyłce RE: Lockerz Wysyła Nagrody ! Lutowy Restock ! - Helga - 16-03-2010 17:09 I co Kilol, wysłali ci potwierdzenie z 3 fali? Bo w sumie nie wiem czy pisać do nich maila. |