![]() |
Najgłupsze uwagi otrzymane od nauczycieli:P - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Dział Tematyczny (/Forum-Dzial-Tematyczny-116) +---- Dział: Szkoła (/Forum-Szkola-307) +---- Wątek: Najgłupsze uwagi otrzymane od nauczycieli:P (/Temat-Najglupsze-uwagi-otrzymane-od-nauczycieli-P-29944) |
RE: Najgłupsze uwagi otrzymane od nauczycieli:P - Grabowkers - 10-03-2011 16:43 Cytat:Niezidnetyfikowany uczeń umieścił w zamku od drzwi sali kawałek papieru, uniemożliwiając przy tym ich otworzenie i rozpoczęcie zajęć. Konieczna była interwencja pana konserwatora. Kilka dni później... Cytat:Tajemniczy uczeń przyznał się do winy i przeprosił za swoje zachowanie. To nie ja, ale autentyczna sytuacja z mojej klasy w liceum ![]() RE: Najgłupsze uwagi otrzymane od nauczycieli:P - rafalek9 - 10-03-2011 16:53 Rzuca i niszczy Sprzęt Szkolny - Krzesła o we 4 dostaliśmy ![]() Rzuca kolezanki koszem w głowe i rozwala kosz Chlapie Wodą Z Pisuaru Posuwa Ławkę I klasowa z dziś Klasa niesłyszy swoich krzyków na całą szkołę ![]() To tylko z tego roku RE: Najgłupsze uwagi otrzymane od nauczycieli:P - mateja11 - 10-03-2011 17:32 hehe niektóre to mnie rozbawiły do łez ![]() Jeszcze mi się jedna przypomniała z podstawówki: Cytat:Uczniowie zamkneli koleżankę z klasy w śmietniku. Gdy uczennica prosiła żeby koledzy otworzyli to oni tego nie zrobili.. Dodam że to była uwaga od dyrektorki ![]() RE: Najgłupsze uwagi otrzymane od nauczycieli:P - krysia9545 - 10-03-2011 23:41 Widzę, że wy też ciekawie macie ![]() Ja z podstawówki pamiętam kilka (nie moje): Cytat:Karol S. ma flamasterZa to, że kolega nagminnie chwalił się swoim flamastrem na lekcji matematyki ![]() Cytat:Andrzej S. zjadł koledze wazonTo jest z kolei plastyka, robiliśmy wazony oblepiając je plasteliną, a potem trzeba było to jeszcze ozdobić np. jakimiś ziarenkami. Jeden z kolegów miał kukurydzę na tym właśnie wazonie, a drugi mu zjadł kilka ziarenek, mimo że to uschnięte z deka było ![]() Cytat:Kuba S. wydaje z siebie dziwne dźwięki na lekcji religiiJak mi się jeszcze coś przypomnie to dopiszę Pozdro RE: Najgłupsze uwagi otrzymane od nauczycieli:P - Lontek - 16-03-2011 20:49 Cytat:Uczeń straszył kolegę kanapką Polewa w podstawówce jak nie wiem ![]() RE: Najgłupsze uwagi otrzymane od nauczycieli:P - adrick1197 - 16-03-2011 22:02 Cytat:Uczeń śpierwa alleluja w klasie RE: Najgłupsze uwagi otrzymane od nauczycieli:P - blackjoe - 16-03-2011 22:07 Cytat:Uczeń podczas przerwy "zakłada" nauczycielowi pełniącemu dyżur kosz na głowęTo nie moja uwaga tylko kumpla który kopnął tą górną cześć od kosza ze schodów a że stara próchwa lazła to nieszczęśliwym trafem dostała w głowę ![]() Dyrka chciała go zawiesić na tydzień ale ten kupił wszystkim nauczycielką chabazia i jakoś mu uszło RE: Najgłupsze uwagi otrzymane od nauczycieli:P - omisiu - 16-03-2011 22:56 Uwaga kolegi z ławki w podstawówce: Cytat:Uczeń je kredki na lekcji historiiAutentyk naprawdę przy mnie wpierniczał kredki. Z liceum też kolega inny Cytat: Piotr D. się nie myje RE: Najgłupsze uwagi otrzymane od nauczycieli:P - cinexik - 16-03-2011 23:04 a my mielismy strasznie dziwne uwagi typu: Cytat:Karolina wstała bez pytania Cytat:Dawid bez pytania wstał i poszedł wyrzucić śmiecito na matmie na jednej lekcji te uwagi, wiecej nie pamietam moze poczytam jutro zeszyt z uwagami to jak znajde cos fajnego to wstawie niby gimnazjum a zachowuja sie jak bysmy byli w podstawce;d RE: Najgłupsze uwagi otrzymane od nauczycieli:P - milosz998 - 16-03-2011 23:05 Ja pamiętam z gimnazjum "Krzyczy wniebogłosy na lekcji" << do koleżanki która przestraszyła się sztucznego pająka, na dodatek od dyrektora na matmie "Chodzi za nauczycielem i śpiewa pieśń pogrzebową "anielski orszak"" << to kumpel "Uderzył kolege w twarz na lekcji" << niby nic dziwnego, tylko że to kolega uderzył mnie i nie w twarz tylko klepnął mnie w plecy "Uczeń nie reaguje na polecenia nauczyciela. Uciekł z klasy podczas konkursu tłumacząc że on teraz ma obiady i musi zjeśc" << od mojej ulubionej nauczycielki, zresztą tej za którą kumpel chodził i śpiewał anielski orszak... |