Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Viva la NO CAPTCHA! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-300)
+----- Wątek: Viva la NO CAPTCHA! (/Temat-Viva-la-NO-CAPTCHA-29622)

Strony: 1 2 3 4

RE: Viva la NO CAPTCHA! - onlyone - 04-03-2011 16:16

bot grzecha chociażby, albo jego ulepszone wersje bidujące szybciej

RE: Viva la NO CAPTCHA! - Gumitto - 04-03-2011 16:17

Pewnie nie będzie już promocji na filmiki. I ceny w shopie w górę. Już nie da rady nic kupić za małą dopłatą.

RE: Viva la NO CAPTCHA! - cinexik - 04-03-2011 16:24

o kur** Sad
captcha w play to przeciez zywa legenda.
tzn juz legenda . ;/

RE: Viva la NO CAPTCHA! - Luq333 - 04-03-2011 16:33

Dobra to teraz jakiś programik by sie przydal do automatycznego ladowania filmikow i git Big Grin

RE: Viva la NO CAPTCHA! - ketrab - 04-03-2011 16:37

Z jednej strony dobrze, bo nie trzeba będzie co chwilę 'lookać' na PLAY i wpisywać tą kapczę, ale z drugiej to z pewnością będzie polegało na zasadzie 'coś za coś', czyli wy oglądacie szybciej i łatwiej filmy, ale my robimy ceny w górę...

RE: Viva la NO CAPTCHA! - Surlope - 04-03-2011 17:14

Czyli teraz po filmiku odrazu dodaję nam PTZ? Fajna sprawa Xpokerface

RE: Viva la NO CAPTCHA! - tomko111 - 04-03-2011 17:30

Coś mi tutaj grubo śmierdzi, po co mieliby likwidować captchę? Wydaje mi się (a w zasadzie mam po części potwierdzone info), że w ten sposób chcą złapać bociarzy, zobaczymy.

RE: Viva la NO CAPTCHA! - Tech - 04-03-2011 20:46

No i dobrze, przynajmniej nie będziemy wykorzystywać biednych chińczyków klepiących captche 24/7.

PS. Przeniosłem do newsów i trochę dodałem od siebie.

RE: Viva la NO CAPTCHA! - Coristo - 04-03-2011 20:46

Ja tam nie ryzykuje.Wzielem dzis HTC z shopu i tyle Big Grin

RE: Viva la NO CAPTCHA! - Jumper002 - 04-03-2011 21:50

(04-03-2011 17:30)tomko111 napisał(a):  Coś mi tutaj grubo śmierdzi, po co mieliby likwidować captchę? Wydaje mi się (a w zasadzie mam po części potwierdzone info), że w ten sposób chcą złapać bociarzy, zobaczymy.
To jest walka z captchatrader, decaptcher i bypasscaptcha.
Prawdopodobnie dodatki LPA i LPE zostały stworzone przez programistów z którejś powyżej wymienionych firm. Znaleźli potencjalnych klientów na ich usługi, wypuścili program za free, mając ogromne zyski ze sprzedaży captch.
Natomiast Lockerz na tym stracił reklamodawców i dużo pieniędzy, gdy ci dowiedzieli się, że ich filmiki są oglądane przez boty.