Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Oszukał mnie... - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Prawo i Podatki (/Forum-Prawo-i-Podatki-195)
+--- Dział: Prawo i Podatki (/Forum-Prawo-i-Podatki-228)
+--- Wątek: Oszukał mnie... (/Temat-Oszukal-mnie-29117)

Strony: 1 2 3 4

RE: Oszukał mnie... - Stachu - 28-02-2011 11:57

(27-02-2011 20:28)ambrosini napisał(a):  tak tam też napisałem co masz robić więc widać u gościa panika , teraz się tylko z nim obejdź odpowiednio i sprawę załatwisz jak należy

Dziś zadzwonię do niego, i nagram tą rozmowę. Napisze w tedy co i jak.

RE: Oszukał mnie... - Stachu - 28-02-2011 21:04

Hahaha zadzwoniłem do niego i odebrał jego ojciec (:huhSmile jak dał mi tego co z nim miałem się zamieniać to śmiać mi się zachciało, już nie wiedział co mówić i powiedział ze wyśle za 2 dni bo czeka na jakiś tam kabel... Za 2 dni również do niego zadzwonię i poinformuje wasWink Ciekawe co na to jego ojciec;s

RE: Oszukał mnie... - cinexik - 28-02-2011 21:18

ahhahaha Big Grin
no to miał gorąco, tak jak chciałeś, teraz na pewno dostaniesz;]

RE: Oszukał mnie... - n1dor - 01-03-2011 15:15

Policja nic mu nie zrobi, bo poprostu wyslales mu na ten dany adres swojego ipoda, bez zadnej umowy. Zgodnie z prawem nie zawarłes z nim zadnej umowy, dowody na gg nie sa zadnymi dowodami, zawsze mogl pisac ktos inny, tak samo na forum itp. Jak by chlopak był madry to by to szybciej zakonczyl, tak ze ty bys nie wiedzial nawet jak ma na imie, ale widocznie jest tak samo tepy jak ty, ze zgodziles sie na taka wymiane, a on ze dal ci prawdziwe dane, numer telefonu, gg itp. pozdrawiam. Zgodnie z prawem nic by mu sie nie stalo, ani mu sie nie stanie, oprocz starcia z rodzicami.

RE: Oszukał mnie... - Stachu - 07-03-2011 22:23

No to przedstawiam wam dalszą część bajeczkiTongue
Miał dzwonić do końca tygodnia - nie dzwonił. Zadzwoniłem do niego dzisiaj, nie mógł gadać, ale za chwilę sam oddzwonił. Powiedział że iPod i gra się odnalazły, a zawalił to wszystko jego pracownik... Przyznał się właśnie on, i ma mi jutro lub pojutrze wysłać ten telefon.
Mam nadzieję, że to nie jest wymyślona historyjka, i że w końcu mi go wyśle...

Poinformuję was co i jak będzie późniejWink

RE: Oszukał mnie... - ambrell - 07-03-2011 22:31

Ja nie wiem jak można być tak naiwnym jak Ty xd
no ale coż, oby sie wyjaśniło.

RE: Oszukał mnie... - n1dor - 08-03-2011 12:01

ja bym na jego miejscu nie wyslal tego, a na twoim nie szedl nigdy na taki uklad ; /

Jak cos sie wymieniasz to rob to zawsze przez allegro !!!!!

RE: Oszukał mnie... - Lubelak - 09-03-2011 21:29

@UP
Ja i przez allegro prawie zostałem oszukany ,lecz gość był na tyle głupi że dał mi fotki telefonu z innej aukcji ,którą zobaczyłem Lol

RE: Oszukał mnie... - WilkuNSX - 10-03-2011 08:42

Ale zawsze przez allegro masz większe dowody. I oni pomogą policji . Smile

RE: Oszukał mnie... - n1dor - 10-03-2011 21:10

Sprzedajacy z kupujacym poprzez allegro podpisuje umowe, dzieki ktorej jestes pewien ze wrazie czego odszyskasz swoje pieniadze.