wesolutki - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Ocena Handlarzy (/Forum-Ocena-Handlarzy-249) +---- Wątek: wesolutki (/Temat-wesolutki-28692) Strony: 1 2 |
RE: wesolutki - wesolutki - 21-02-2011 13:46 Wszyscy, którzy po poście DonHoracego, który bezpodstawnie mnie oskarża i nazywa kłamcą bo napisałem "postaram się" i dziecko płacze bo nie zarobiłem dla niego nic do wglądu archiwum rozmowy. Murzynów szukaj w Afryce, a nie wśród userów na forum;p PS Nigdy captchy nie sprzedawałem... kolejnego kłamstwo DonHoracego ;p RE: wesolutki - rafalek9 - 21-02-2011 14:21 taa ja chciałem zebys mi aukcje wygał to nawet wiadomości odemnie nie przeczytał) ale nic sie nie umawialiśmy RE: wesolutki - Driver - 21-02-2011 14:51 (21-02-2011 14:21)rafalek9 napisał(a): taa ale Cie nie oszukał ? Wiec komentarz jest zbedny ... Wesolutki nie bedzie wszystkim zamawiał nagród :/ RE: wesolutki - wesolutki - 21-02-2011 14:53 @UP Święta racja... ale co poradzisz, dużo tutaj neosów... RE: wesolutki - DonHoracy - 21-02-2011 15:10 (21-02-2011 13:46)wesolutki napisał(a): Wszyscy, którzy po poście DonHoracego, który bezpodstawnie mnie oskarża i nazywa kłamcą bo napisałem "postaram się" i dziecko płacze bo nie zarobiłem dla niego nic do wglądu archiwum rozmowy. Murzynów szukaj w Afryce, a nie wśród userów na forum;p Dzieckiem nazywasz sam siebie bo jesteśmy w podobnym wieku jak nawet nie w tym samym <lol> Jak już wcześniej pisałem nie warto robić z tobą interesów bez prawnika za plecami <lol> Co do captchy to obiło mi się o uszy że handlowałeś ale widocznie to nie o Ciebie chodziło w każdym bądź razie to był przykład panie "Zaj.biste czytanie ze zrozumieniem" |