Brick - czyli zmora psp - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Boty, Makra, Autouzupełnienia (/Forum-Boty-Makra-Autouzupelnienia-83) +------ Dział: Poradniki ! (/Forum-Poradniki-14) +------ Wątek: Brick - czyli zmora psp (/Temat-Brick-czyli-zmora-psp-286) Strony: 1 2 |
RE: Brick - czyli zmora psp - Donkotjo - 06-04-2010 21:54 Jako właściciel PSP dodam, że nowsze modele PSP które są na lockerz (WSZYSTKIE) mają inną, nieprzerabialną płytę główną, tak więc nie kombinujcie ze zmianą softa na piracki, bo przy bricku nic nie można zrobić. Pandora W NICZYM nie pomoże. Wtedy pozostaje jedynie zmiana płyty głównej na nową, co jest wydatkiem rzędu 200zł. Mam już od dawna PSP(Na długo przed starem lockerz), więc wiem co mówię. Mam nadzieje, że moje ostrzeżenie pozwoli uratować wasze konsole |