Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Uplinker - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282)
+--- Dział: Dyskusja o Uploadzie (/Forum-Dyskusja-o-Uploadzie-286)
+--- Wątek: Uplinker (/Temat-Uplinker-28311)

Strony: 1 2

RE: Uplinker - Driver - 09-02-2011 17:19

ludzie ! co wy gadacie Big Grin jako wieloletni uplinker wiem ze do jego zadan nalezy WYSZUKIWANIE PLIKÓW NA INNYCH WAREZACH i wrzucanie je na DW. Który Ci tak napisał ? Jazin zapewne ? Napisz do tego drugiego jest lepszy i Cie przyjmie.Uploader wrzuca pliki z kompa a nie UPLINKER Tongue

PS:remote tez sie liczy

RE: Uplinker - cinexik - 09-02-2011 17:21

nom, Jazin Big Grin
to dobrze rozumiałem!
uploader uploaduje , uplinker tylko remote robi (tzn nie tylko ale moze?Big Grin)

RE: Uplinker - Edek - 12-02-2011 01:34

nie wiem jak na DW, ale generalnie upLINKer zajmuje się tylko kopiowaniem samych linków ;D tzn osoba dba o to żeby w tematach zawsze były aktywne linki na kilku hostingach, przeważnie w tematach ktore nie są "hot" i przez to własnie brak tam nowych wrzutek

wtedy uplinker wyszykuje gdzieś aktywne linki (nie usunięte pliki) i dodaje na warez gdzia ma daną range

tak było kiedyś kiedyś na szanujących się warezach typu peb, precyl, f4y, sdcv, jak jest teraz to nie wiem