Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Jak najszybciej zarobić kase ? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10)
+--- Wątek: Jak najszybciej zarobić kase ? (/Temat-Jak-najszybciej-zarobic-kase-2825)

Strony: 1 2

RE: Jak najszybciej zarobić kase ? - Kilol - 08-03-2010 22:27

Zdejmij kominiare i idź do roboty.Big Grin

A bez kitu, to pożycz od kogoś i oddasz mu, kiedy wygrasz na Lockerz 25$ na PayPala.Wink

RE: Jak najszybciej zarobić kase ? - Greg0rr - 02-04-2010 16:07

opcja 1. Powiedz mamie, że zadłużyłeś się u dilerów narkotyków i że potrzebujesz 70 zł aby dług spłacić
opcja 2. Powiedz mamie, że jak ci nie da 70zł to się powiesisz.
opcja 3. Idź do Lidla i kampuj przy wózkach, czy może nie zostawili 1zł w wózku. Ja dziś znalazłem 2 zł. xD Szpan

RE: Jak najszybciej zarobić kase ? - DJAd1 - 02-04-2010 22:01

Połam sobie rękę , palce cokolwiek ! I Kasę za odszkodowanie Smile

RE: Jak najszybciej zarobić kase ? - krzych91 - 02-04-2010 22:07

Zabawni wszyscy jesteście jak woda w klozecie :/ Poważnie to uczciwej roboty nie znajdziesz nigdzie. A nawet jeśli już załapiesz się na jakieś ulotki czy coś, to pracodawca nie ma nawet obowiązku Ci płacić i jeśli się na to zdecyduje, to z prawnego punktu widzenia nie możesz mu nic zrobić. Najlepszy pomysł na szybką kasę to sprzedawanie staroci. Jeśli masz trochę gier wideo to z nich może być niezły utarg. Ja swojego czasu wyprzedałem całą kolekcję i trochę na tym zarobiłem. Polecam.