Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Dobra rada - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10)
+--- Wątek: Dobra rada (/Temat-Dobra-rada-28205)

Strony: 1 2

RE: Dobra rada - Boonys - 08-02-2011 12:17

Ja tam mieszkam na wsi i na nic innego bym nie zamienił.
DDK dobrze mówi Tongue

RE: Dobra rada - Mateusz5511 - 08-02-2011 17:01

skasowane

RE: Dobra rada - mikolaj90 - 08-02-2011 17:06

@Up

To widać, słychać i czuć Big Grin

RE: Dobra rada - Royside - 08-02-2011 17:40

A ja mieszkam w mieście, ale pod wieloma względami chciałbym na wsi. Radzę się tam przeprowadzać póki takie coś jeszcze istnieje Smile

RE: Dobra rada - Arekxxl - 08-02-2011 23:45

No zależy jeszcze w jakiej. Są wsie nieopodal miast w których nie w każdym gospodarstwie są świnioki, kubyły, kumbajny, i kurnik. Wszystko zależy od przyzwyczajeń, założe się że gdybyście byli ze wsi nie zamienilibyście jej na miasto/

RE: Dobra rada - Lubelak - 08-02-2011 23:56

W mieście trochę lipa bo samochodem nie pojeździsz ;D <trol>
no chyba ,że masz prawko

RE: Dobra rada - mikolaj90 - 09-02-2011 10:27

Więcej możliwości daje wieś, ale to zależy od nas Smile

RE: Dobra rada - Grabowkers - 09-02-2011 16:42

Mieszkam na przedmieściach (teoretycznie jest to wieś, praktycznie jest to osiedle bo nikt tu nie utrzymuje się z rolnictwa) sporego miasta i bardzo mi się tu podoba. Nie ma tłoków, korków itp, mimo to mam dobry dojazd do miasta w którym się uczę. Uważam że to dobry kompromis pomiędzy miastem a wsią. Oprócz tego mam często styczność z wioską oddaloną o 30 km od większych miejscowości ponieważ mam tam rodzinę i dlatego mam porównanie Wink
Podsumowując wybieram wieś, ale taką bardziej cywilizowaną z dogodnym połączeniem z miastem Tongue