Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Potrzebuje paru opini związanych z wyborem komputera. - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10)
+--- Wątek: Potrzebuje paru opini związanych z wyborem komputera. (/Temat-Potrzebuje-paru-opini-zwiazanych-z-wyborem-komputera-2817)

Strony: 1 2

RE: Potrzebuje paru opini związanych z wyborem komputera. - tactlessczak27 - 08-03-2010 00:41

nie oplaca sie kupowac kompa bo duzo kasy ci wyjdzie
lepiej se czensci kupic i go zlozyc i bedziesz mial dobrego kompa za mala kase

RE: Potrzebuje paru opini związanych z wyborem komputera. - MyBijacz - 08-03-2010 18:13

No tak ale wiesz, laptop jest przydatny itd. Mi bardzo zależy na wejściu HDMI. A laptop nie jest stacjonarny więc wiesz, przyda się. A PC już mam od 10lat prawie, i nie mogę już z nim czasem, tyle kabli itd. Wkurza mnie to + do tego dochodzi że ja mam trochę hu**** w pokoju meble ustawione więc za każdym razem jeżeli chce sobie coś obejrzeć muszę się z deka na przenosić. Dlatego wezmę laptopa. Ale to kasę bd miał za jakoś 2 miesiące więc jeszcze zdążę 15 razy się rozmyślić.

RE: Potrzebuje paru opini związanych z wyborem komputera. - tactlessczak27 - 08-03-2010 18:48

aha no to tak

RE: Potrzebuje paru opini związanych z wyborem komputera. - Royside - 08-03-2010 23:39

To też zależy właśnie od sytuacji , u siebie mam 3 komputery stacjonarne i jednego lapka i przyznam szczerze, że lapek i jego "niezawodnośc" mnie po prostu irytuje.

Jeżeli chcesz grac w takie gry jak MW2 czy BC2 ( sam w nie gram , ale na stacjonarnym) to nie ma co myslec o lapku bo ciężko się fragi nabija na czymś takim.

RE: Potrzebuje paru opini związanych z wyborem komputera. - nao580 - 09-03-2010 07:26

co do dysków to możesz je łatwo podłączyć przez kieszeń usb ale to tylko do przenoszenia danych (nie do normalnego użytku)

RE: Potrzebuje paru opini związanych z wyborem komputera. - MyBijacz - 09-03-2010 07:41

No, bo na dysku mi wszystkie pliki zostały. Wszystko co mi jest potrzebne. Bardzo mi jest to potrzebne.

Royside:
Moja mama ma lapka i gram na nim w Battlefield'a Bad Company II, można zauważyć jakieś tam spowolnienia gry ale to tylko jak jest za dużo efektów, np jak stoisz obok rozwalającego się na części budynku a do ciebie walą jeszcze moździerzy. Wiec chyba zostanę przy laptopie, mogę na nim więcej zdziałać. A ja też nie jestem wielkim fanem gier gdzie jak wyjdzie jakakolwiek gra to muszę ją mieć, NIE. Przez 5 lat wytrzymywałem z moim kompem grając w zaledwie CS'a Comand & Conquer Generals GTA SA czy NFS MW. W zupełności mi to wystarczało, myślę że laptop mnie zadowoli. Ale dzięki za twoją opinie i nao580 też Smile

RE: Potrzebuje paru opini związanych z wyborem komputera. - MyBijacz - 11-03-2010 19:24

Nie było tego postu.