Ślub kościelny tylko po badaniach psychiatrycznych - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Wiadomości (/Forum-Wiadomosci-117) +--- Wątek: Ślub kościelny tylko po badaniach psychiatrycznych (/Temat-Slub-koscielny-tylko-po-badaniach-psychiatrycznych-27660) Strony: 1 2 |
RE: Ślub kościelny tylko po badaniach psychiatrycznych - Killer - 31-01-2011 09:47 malo tego beda pytac o zycie seksualne i posasiadach sie o Nas dowiadywac(wywiad srodowiskowy). W takim wypadku co odpowiedziec? - Nie uprawialem sexu przed malzenstwem przeciez to zabronione ! to zuooo ! lub - Kocham 69, lubię również gdy moja kobieta ma białą twarz... czy wersja hard - Uwielbiam pić szampana z jej .... Dla mnie to zbyt osobista sprawa by ktokolwiek poza mną i moją partnerką powinien o tym wiedzieć. RE: Ślub kościelny tylko po badaniach psychiatrycznych - Lubelak - 31-01-2011 21:51 To wszystko dla kasy i tyle ;p Pewnie za wydanie papierka 200zł ,za wywiad drugie tyle RE: Ślub kościelny tylko po badaniach psychiatrycznych - szulakaluble - 01-02-2011 17:50 Nie wiem nad czym tak debatujecie... wystarczy podać źródło..szmatławiec super ekspress i wszystko jasne... RE: Ślub kościelny tylko po badaniach psychiatrycznych - MoneyMachine - 24-05-2016 20:44 @malena |