Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Extreme Redeemer - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Boty, Makra, Autouzupełnienia (/Forum-Boty-Makra-Autouzupelnienia-83)
+----- Wątek: Extreme Redeemer (/Temat-Extreme-Redeemer-27626)

Strony: 1 2

RE: Extreme Redeemer - Noxis - 30-01-2011 13:48

No to jak dla mnie wszystko jasne. Brakowało mi takich odpowiedzi w jednym miejscu, myślę, że temacik się przyda pozostałym szukającym odpowiedzi na temat tego programiku. Dzięki.

RE: Extreme Redeemer - gornada - 11-02-2011 23:06

Gdzie sprawdzić czy to działa? jak wypełniłem dane i dałem submit to mowi ze mam otworzyc jakis plik firefox'em i upewnic sie ze mam tego greysmonkey wlanczonego. Wyświetla ze mam zainstalowac jakis skrypt, zainstalowalem i co dalej?

RE: Extreme Redeemer - Tech - 12-02-2011 09:10

Wchodzisz na jakiś symulator, np. na ptzplace.eu i sprawdzasz czy działa.

RE: Extreme Redeemer - gornada - 12-02-2011 09:38

a co wcisnąć żeby zaczął działaś, żeby wypełnił?

RE: Extreme Redeemer - Nayare - 12-02-2011 10:08

Najpierw musisz dodac ptzplace.eu do stron, na ktorych skrypt jest otwierany.
tj. Wchodzisz na ptzplace.eu -> ppm na ikonke malpki w prawym dolnym -> zarzadzaj skryptami -> wybierasz swoj skrypt -> dodaj.
SimpleSmile

RE: Extreme Redeemer - gornada - 12-02-2011 10:42

ha! Działa! Trochę się przyciąłem, bo zdziwiłem się, że działa. Mam 29 sec. wystarczy do zgarnięcia paypal 25$?

RE: Extreme Redeemer - Nayare - 12-02-2011 18:53

taaSmile

RE: Extreme Redeemer - schnappi222 - 15-04-2011 17:29

Są do tego robione jakieś aktualizacje??