[Zamknięty]Grafik na Forum - Poszukiwany - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: [Zamknięty]Grafik na Forum - Poszukiwany (/Temat-Zamkniety-Grafik-na-Forum-Poszukiwany-2759) |
RE: Grafik na Forum - Poszukiwany - Magnus - 21-03-2010 22:03 Ja wykonałem swoje dzieła w Photoshope RE: Grafik na Forum - Poszukiwany - Tidus - 21-03-2010 22:09 Dopiero zaczynam robic sygnaturki oto te ktore zrobilem (mialem malo czasu moglbym lepiej zrobic) RE: Grafik na Forum - Poszukiwany - Buzon93 - 21-03-2010 22:23 Ostatnio robię pracę graficzne za free w miarę moich możliwości a to kilka z nich. RE: Grafik na Forum - Poszukiwany - Mathis K - 21-03-2010 23:14 to jeszcze ten nabor trwa? RE: Grafik na Forum - Poszukiwany - belwon94 - 21-03-2010 23:18 No ja dopiero zaczynam lecz pokaże wam co udało mi się zrobić w niedawnym czasie to na tyle moich prac. RE: Grafik na Forum - Poszukiwany - Admin - 24-03-2010 21:31 niezle sygnaturki belwon94 Co do wyboru grafika to może załatwimy to inaczej. Na forum są nam potrzebne nowe ikony. Nowe wiosenne ikony dla postów na forum jeśli możecie przedstawcie swoje propozycje (te same wymiary). troche większym wyzwaniem jest logo strony : które jest troche większym wyzwaniem - ogolnie chodzi o to by wpasowało się w granatowe tło paska(krawędzie granatowe lub przeźroczyste) RE: Grafik na Forum - Poszukiwany - kura - 24-03-2010 23:19 Propozycja na wiosnę Ode mnie. Rozmiar większy ale to kwestia wyskalowania... Wszelkie modyfikacje mile widziane... jak coś to pisać... Platforma robocza Photoshop CS3 RE: Grafik na Forum - Poszukiwany - Admin - 25-03-2010 00:23 właśnie o cos takiego chodzi potrzebne są 3 wersje niebieska biala i czerwona i od razu wielkość ma być identyczna jak tutaj: Dokładnie o coś takiego chodzi jak ten zielony (ewentualnei inne elementy wiosny-Wasz wybór ) jeśli nie bedzie lepszych to od razu bierzemy kolejne jakie zrobisz Dajmy się popisać też innym RE: Grafik na Forum - Poszukiwany - kura - 25-03-2010 10:23 Wieczorkiem się troszkę pobawię to wrzucę... RE: Grafik na Forum - Poszukiwany - Marello - 25-03-2010 13:58 A może jeszcze przed wiosennymi ikonkami, warto pomyśleć o wielkanocnych ? edit Admin: racja, zajączek,koszyk i pisanka ? również nieźle by się wpasowały |