Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Readbud - zarabiaj dolary na czytaniu artykułów - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Readbud - zarabiaj dolary na czytaniu artykułów (/Temat-Readbud-zarabiaj-dolary-na-czytaniu-artykulow-27093)

Strony: 1 2 3

- Ombrinho - 06-05-2010 10:31

Pochodziłem trochę po innych forach gdzie ten temat także był poruszony i znalazłem ważną informację że 5$ otrzymujesz dopiero jak twój polecony Wypłaci pierwszą wpłatę z konta

- Motorowcy - 06-05-2010 13:55

Heh to niezbyt dobra informacja, szkoda czasu :fajeczka: bongo

- Ombrinho - 06-05-2010 16:31

Czy ja wiem czy szkoda czasu. Jeden gościu który na forum przedstawiał tą stronkę w ciągu kwietnia w razy wyciągnął kase

- marcinwise - 06-05-2010 18:02

ja wlasnie tez sie kiedys tu rejsestrowalem ale nic mi nieprzyszlo a pocztem mam na onecie wiec sprobuje z innej poczty. Z twego linku tym razem Big Grin

- Boro! - 07-05-2010 13:06

Dzienny zarobek to około 1$

- michuwar - 07-05-2010 21:46

Dzienny zarobek to $1.00 - $2.00 w zależności od ustawionych zainteresowań. Za poleconego dostaje się $5.00, ale tylko wtedy gdy ten zleci wypłatę. Warto zainteresować się tym serwisem, ponieważ szybko się zarabia. Jak się okaże, że to kolejny SCAM, to mówi się trudno i trzeba się będzie pożegnać. Chyba warto poświęcić te 35-40 dni, aby się przekonać czy serwis jest wypłacalny

Pozdrawiam

- Ombrinho - 07-05-2010 21:52

Bez wątpienia warto ponieważ nie ma tutaj żadnego ryzyka finansowego ponieważ nie ma płatnych kont. Jedyne co możemy stracić (jesli to scam) to czas

- megorasz - 10-05-2010 12:16

I jak tam idzie? Cały czas jest tak dużo artykułów?

- Ombrinho - 10-05-2010 13:00

Wiesz co ja nie narzekam jestem 5 dni i mam już 7$

- megorasz - 18-05-2010 08:22

Właśnie zobaczyłem, że oni zapisują o której otworzyło się artykuł i o której się go oceniło. Zazwyczaj odczekiwałem trochę, ale raczej było to za mało, żeby faktycznie przeczytać artykuł mający kilkaset znaków :roll: teraz będę czekał 2-3 minuty zanim ocenię...ciekawe, czy mi wypłacą :gwizdze: