[PŁACI] SvBux.com - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [PŁACI] SvBux.com (/Temat-PLACI-SvBux-com-26590) |
- Kruchy - 19-09-2009 18:47 Zapisałem się pod tobą qorby. - kasaartura - 22-09-2009 13:00 Admin tego bux'a to totalny przypał. Mam ponad 4$ i nie mogę tej kasy wypłacić, Alertpay jest cały czas niedostępne i pewnie już nigdy nie będzie dostępne. Paypal trzeba mieć zweryfikowane żeby wypłacić kasę. Kto ma nie zweryfikowanych kont Paypal to niech nawet tam nie klika. - krolu116 - 26-09-2009 01:30 kasaartura napisał(a):Admin tego bux'a to totalny przypał. Potwierdzam, musiałem szukać ludzi ze zweryfikowanym paypalem, aby sobie wypłacić ;-) - qorby - 26-09-2009 09:54 kasaartura napisał(a):Admin tego bux'a to totalny przypał. chyba ci na łeb padlo dzis dostalem kolejna wyplate na AP a jakbys umial czytac to bys widzial ze ap byl wylaczony bo balansowali oba banki wszystkie info jest na forum denerwuja mnie tacy ludzie jak ty szczekauja duzo a wiedza gowno a pp musisz miec zweryfikowane zeby przekretow nie robic z refundami tez wszystko pisalo wystarczy sledzic forum od czasu do czasu zall - megorasz - 26-09-2009 11:52 qorby napisał(a):kasaartura napisał(a):Admin tego bux'a to totalny przypał. A ja proponuję, żebyś grzeczniej odzywał się do innych użytkowników :-> Można spokojnie wyjaśnić takie kwestie, nie trzeba od razu pisać, że komuś "na łeb padło". Pozdrawiam - kasaartura - 26-09-2009 13:51 qorby napisał(a):Po pierwsze- nie będę się zniżał do twojego poziomu.kasaartura napisał(a):Admin tego bux'a to totalny przypał. Po drugie- na forum wszystkich bux'ów Właściciele wypisują pełno kłamstw (np. dzień przed ze scam'ieniem tuibux'a na ich forum był komunikat od Admina, że w ciągu 24 h wszyscy otrzymają wypłatę. Wiemy jak to się skończyło) Po trzecie- na samym początku wysłałem wiadomość do Admina z pytaniem kiedy będzie dostępne AP, do dzisiaj nie otrzymałem odpowiedzi. Po czwarte- To była tylko MOJA opinia na temat tego bux'a, każdy może wyrażać sugestie na temat bux'ów, a nie innych użytkowników. - qorby - 27-09-2009 17:14 zgodze sie z toba ze kazdy moze wyrazac swoje opinie jest tylko taki jeden maly watunek ktory fukcjonuje wszedzie jesli wyrazasz swoja opinie to musisz byc rozeznany w temacie i musisz wiedziec co mowisz bo w innym wypadku twoja niby opinia niczym sie nie pokrywa jakis tylko twoje chore wybrazenie typu bux ma brzydki kolor to napewno jest scam - BloodAngels - 01-10-2009 17:05 Płaci zgodze się z kolegą!!! Dzisiaj dostałem wypłatę w 1 sek 3$ Dam dowod raczej dzisiaj, jak ktos zainteresowany to daje 80% refbacku jeszcze tylko 5 miejsc na PW!!! - pavixion - 02-10-2009 16:11 A jak potwierdzić te konto bo jakaś kartę każe mi powiązać a karty nie mam na PP a AP to wiecie jakie to można wpłacać wypłacić gorzej no chyba ,że AP się zmienił a aj o tym nic nie wiem - qorby - 04-10-2009 14:36 zeby wyplacic na pp musisz miec zweryfikowane konto ale na ap nie musisz |