Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Jaki system CMS oferujecie - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10)
+--- Wątek: Jaki system CMS oferujecie (/Temat-Jaki-system-CMS-oferujecie-26555)

Strony: 1 2

- Cahais - 02-08-2009 09:40

daj spokój kolego,

Pakula napisał(a):odwracasz kota ogonem.

ja? sam nie wiesz co piszesz a na kogos zwalasz,
przeczytaj uwaznie moje posty jeszcze raz, caly czas pozostaje przy swoim,

nie znasz sie i tyle, a glupio ci sie przyznac,

Pakula napisał(a):hce mi sie już pisac :rotfl:

łaski nie robisz :evil2:

- Pakula - 02-08-2009 09:50

:mrgreen:

- mackal - 03-08-2009 19:54

Jak dla mnie php-fusion dobry na początek i dla strony która nie będzie rozwijana w wielim stopniu, gdyż dla mnie trochę niewygodny jest interfejs admina związany z artykułami i kilkoma innymi opcjami, jednak ręcznie jest się w stanie dużo zmienić w kodzie.

Wordpress i Drupal nie spełnia moich oczekiwań i od razu je wywaliłem.

Joomla jak dla mnie spełnia wszystkie wymagania i nie uważam żeby obciążała serwer powyżej swoich mozliwości.
Uważam iż dobrze i przejrzyście rozwizany został system administracji artykułami dostępnych jest też multum dodatków. Indywidualna przerowbka nie jest zbyt prosta, jednak możliwa Wink
Jeśli o moja osobę chodzi polecam JOOMLE - chociaż na początku może wydać się trudna

- Pakula - 03-08-2009 23:25

mackal właśnie wybrałem joomle dzięki wszystkim za rady :tak:

- traxx - 04-08-2009 16:30

Drupal tylko i wylacznie. zrobisz na nim i bloga i portal spolecznosciowy i profesjonalna strone

- mackal - 08-08-2009 07:35

Na joomli również a nawet wiele więcej, na dodatek drupala muszę powiedzieć trudniej przerobić jeśli trzeba coś w kodzie grzebnąć, bynajmniej ja takie wrażenie odniosłem.
Oczywiście to moja subiektywna opinia.