![]() |
Jaki system CMS oferujecie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Jaki system CMS oferujecie (/Temat-Jaki-system-CMS-oferujecie-26555) Strony: 1 2 |
- Cahais - 02-08-2009 09:40 daj spokój kolego, Pakula napisał(a):odwracasz kota ogonem. ja? sam nie wiesz co piszesz a na kogos zwalasz, przeczytaj uwaznie moje posty jeszcze raz, caly czas pozostaje przy swoim, nie znasz sie i tyle, a glupio ci sie przyznac, Pakula napisał(a):hce mi sie już pisac :rotfl: łaski nie robisz :evil2: - Pakula - 02-08-2009 09:50 :mrgreen: - mackal - 03-08-2009 19:54 Jak dla mnie php-fusion dobry na początek i dla strony która nie będzie rozwijana w wielim stopniu, gdyż dla mnie trochę niewygodny jest interfejs admina związany z artykułami i kilkoma innymi opcjami, jednak ręcznie jest się w stanie dużo zmienić w kodzie. Wordpress i Drupal nie spełnia moich oczekiwań i od razu je wywaliłem. Joomla jak dla mnie spełnia wszystkie wymagania i nie uważam żeby obciążała serwer powyżej swoich mozliwości. Uważam iż dobrze i przejrzyście rozwizany został system administracji artykułami dostępnych jest też multum dodatków. Indywidualna przerowbka nie jest zbyt prosta, jednak możliwa ![]() Jeśli o moja osobę chodzi polecam JOOMLE - chociaż na początku może wydać się trudna - Pakula - 03-08-2009 23:25 mackal właśnie wybrałem joomle dzięki wszystkim za rady :tak: - traxx - 04-08-2009 16:30 Drupal tylko i wylacznie. zrobisz na nim i bloga i portal spolecznosciowy i profesjonalna strone - mackal - 08-08-2009 07:35 Na joomli również a nawet wiele więcej, na dodatek drupala muszę powiedzieć trudniej przerobić jeśli trzeba coś w kodzie grzebnąć, bynajmniej ja takie wrażenie odniosłem. Oczywiście to moja subiektywna opinia. |