O co chodzi z Prizze - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: O co chodzi z Prizze (/Temat-O-co-chodzi-z-Prizze-26440) Strony: 1 2 |
- Bakuss - 05-06-2009 19:45 A wiesz że jeśli te same dane są to nie raz proszą o jakiś dokument potwierdzający że nie jesteś fikcyjny :-> - JereManU - 05-06-2009 20:40 Sniechu napisał(a):Oto real foty mojego breloczka: :idea: Zarąbisty :-> - Sniechu - 05-06-2009 22:31 Cytat:A wiesz że jeśli te same dane są to nie raz proszą o jakiś dokument potwierdzający że nie jesteś fikcyjny :-> Moja siostra mieszka w Krakowie, ja w Sosnowcu, mamy inne IP, do tego ona jest już pełnoletnia od kilku lat, więc skojarzyć nas mogli tylko po nazwisku, ale to tak jakby ktoś powiedział, że dwóch Nowaków to jedna rodzina, a przecież w każdym mieście żyje ktoś o takim nazwisku. :-| JereManU napisał(a):Sniechu napisał/a: Zawsze to jakaś pamiątka. :mrgreen: - Bakuss - 06-06-2009 07:23 No bo myslałem że z jednego komapa korzystacie :-P |