W jaki sposob zdobyc z-lister - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20) +----- Wątek: W jaki sposob zdobyc z-lister (/Temat-W-jaki-sposob-zdobyc-z-lister-2634) Strony: 1 2 |
RE: W jaki sposob zdobyc z-lister - plove - 04-03-2010 10:27 Ja np. gram długo w diablo2 i za rejestracje daje jakieś przedmioty w grze a jest dużo chętnych RE: W jaki sposob zdobyc z-lister - DonHoracy - 04-03-2010 13:36 No cóż robienie fake maili nie kończy się tak często banem. Na forum niektórzy dostali potwierdzenia wysyłki swojej wygranej na restocku i sami się przyznali w temacie że oszukiwali tzn. mają po 15fake maili itp. Jeden user nawet zdobył już 3 nagrody i miał zrobionych 35 faków. Dlatego zrobić kilka kont z głową czasem może się opłacić. Ja akurat mam czyste konto, bez faków ale radziłbym tym co mają stałe ip poprosić jakiegoś kolege z neostradą. Zrobić kilka kont na gmailu, dać mu linki z zaproszeniem i żeby po każdym zmienił ip. Jedni piszą, że i tak to lockerz wykrywa, inni nie ale z tego co widze po forum to rzadko kto dostał bana za fake a dokładniej rzecz mówiąc odjeli im tylko połowę punktów i na tym kara się skończyła. RE: W jaki sposob zdobyc z-lister - Zythus - 04-03-2010 14:47 Wysyłasz znajomym, namawiasz, jeśli grasz w jakiejś grze to tam. Jest kupa ludzi, którym możesz wysłać. Robisz także demotywatory, ze stronką z zaproszeniami w źródle, ale po 10 min od wystawienia usuwasz RE: W jaki sposob zdobyc z-lister - Kilol - 04-03-2010 15:53 Zythus zdradził najlepszy sposób na nałapanie znajomych. W dziale "Poradniki" przybyło ostatnio sporo sposobów na Z-Lista itp. Ten kto potrzebuje znajomków, niech czyta. Poczytaj też ten temat - http://www.zarabiam.com/showthread.php?tid=105 RE: W jaki sposob zdobyc z-lister - Magnus - 04-03-2010 16:05 omegle.com ja tam namówilem jakoś laskę xD RE: W jaki sposob zdobyc z-lister - gazda015 - 04-03-2010 18:39 Witam Jak sie robi konto fikcyje ... przy rejestracji RE: W jaki sposob zdobyc z-lister - Kalis - 06-03-2010 19:40 chodzisz do kafejek zakładasz konta a 2 osoba aktywuje je w domu i po sprawie RE: W jaki sposob zdobyc z-lister - Admin - 06-03-2010 19:47 opcja szukaj bo tematów było już wiele zamykam |