Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Byncodebarre - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Byncodebarre (/Temat-Byncodebarre-26336)

Strony: 1 2 3

- mattys5 - 22-05-2009 12:37

flash79 napisał(a):podaj więcej szczegułów na temat wymiany punktów na kaskę :-)

dobre pytanie..

a po drugie jak przelewac punkty na czyjes konto? da się w ogole?

- flash79 - 30-05-2009 08:55

Hej FABER czy ty chociarz czytasz te posty????? bo coś mnie się wydaje że nie??? Undecided

- Faber33 - 01-06-2009 18:26

mattys5 napisał(a):
flash79 napisał(a):podaj więcej szczegułów na temat wymiany punktów na kaskę :-)

dobre pytanie..

a po drugie jak przelewac punkty na czyjes konto? da się w ogole?

Jeżeli już uzbierasz minimum czyli: 10 euro możesz je wypłacić na konto Moneybookers lub czekiem klikając w zakładkę Cedaux i potem Argent. :-)

asika11 napisał(a):Faber33, nie wiesz dlaczego nie mogę sobie tego suffbara zainstalować na komputerze cały czas wyskakuje mi , że mam jakiś błąd :evil2: :evil2:

Może wgraj NET freamwork jeśli niemasz :-)

flash79 napisał(a):Hej FABER czy ty chociarz czytasz te posty????? bo coś mnie się wydaje że nie??? Undecided

czytam czytam Undecided punkty są przeliczane każdego pierwszego dnia miesiącaTongue według danego przelicznika (w tym miesiącu przelicznik: około 0,11 Euro za 1000 pkt.). Wszystko automatycznie się odbywa :-)

- greghorrr - 01-06-2009 21:52

a gdzie w tym Byncode pokazuje zarobek? u mnie na gorze strony jest tylko:

Bonjour greghorrr | Membre | 376.000 Pt(s) | 0.77 Bynard | 296.00 BB | 0 Filleul | 0 MP | Déconnexion

bar byl wlaczony caly miesiac 24 godziny na dobe

moze mi ktos bardziej kumaty we francuskim objasnic łopatologicznie, co z czym, i czym sie na tej stronie je?
gdzie sprawdzic zarobek, jak zlecic wyplate itd?

- Faber33 - 02-06-2009 17:40

"0.77 Bynard" - to jest Twój zarobekTongue 0,77 Euro :-) i klikając na to wybierasz "Argent" a potem masz do wyboru wypłatę 10, 25, itd. Euro lub czek. Jeśli masz osiągnięte minimum czyli 10 Euro to pod wypłatę na Moneybookers będzie pisać "Commander ce cadeau" i klikając na to zlecasz wypłatę :-) pewnie należy jeszcze po kliknięciu ponad numer konta na Moneybookres: czyli Twój email jeśli jesteś tam zarejestrowany :-)

a to że barr będziesz miał włączony 24 godziny to nic Ci nie da jeśli nie będziesz w tym czasie robił i klikał myszką na kompie :-)

- greghorrr - 02-06-2009 17:47

jak ja na kompie nie siedze, to zona, albo dziecko... zawsze ktos wpisuje te kody co jakis czas, jak sie wyswietlaja...

- Faber33 - 03-06-2009 16:32

Tongue hmm ciekaweTongue ja tam nie siedze cały czas i za ostatni miesiąc mam 0,67 :-) . A kiedy konto tam założyłeś???

- greghorrr - 03-06-2009 20:06

na poczatku maja... nie pamietam dokladnie

a ktos gdzies pisal, ze 10 euro mozna w miesiacu wyciagnac...

- Faber33 - 03-06-2009 21:20

aha spoko :-) wątpię samemu na pewno nie ma szans :-) ale z poleconymi to jak najbardziej możliwe ;-)

- greghorrr - 03-06-2009 21:37

aha... no, ale jak wyplacaja, ro moze w koncu doczekam do wyplaty... albo wyrzuce tego bara i zostane tylko przy surfbarre... tam w dokladnie tyle samo czasu zarobilem 1,55 euro bez zadnego dodatkowego klikania w bonusach i klikach...