![]() |
Odp. od lockerz - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20) +----- Wątek: Odp. od lockerz (/Temat-Odp-od-lockerz-2623) Strony: 1 2 |
RE: Odp. od lockerz - RAQ - 04-03-2010 07:25 Ja z-list w styczniu zdobyłem, a mail potwierdzający wysyłkę wczoraj przyszedł ![]() RE: Odp. od lockerz - ToMo - 04-03-2010 07:27 Sorry za offtop ale RAQ moglbys wkleic tu lub wyslac mi na pm tego maila z potwierdzeniem wysylki? Bede wdzieczny ![]() RE: Odp. od lockerz - stiopa - 04-03-2010 07:37 Mail potwierdzenia wysylki Cytat:Your Z-List T-Shirt Is On Its WayPotwierdzenie mailem dostalem 25 stycznia ,a koszulka dotarla do mnie cos okolo 25-26 luty.Czyli jesli macie potwierdzenie trzeba czekac okolo miesiaca,koszulki ida poczta do nas i dlatego trwa to dluzej. |