Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Odp. od lockerz - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20)
+----- Wątek: Odp. od lockerz (/Temat-Odp-od-lockerz-2623)

Strony: 1 2

RE: Odp. od lockerz - RAQ - 04-03-2010 07:25

Ja z-list w styczniu zdobyłem, a mail potwierdzający wysyłkę wczoraj przyszedł Smile

RE: Odp. od lockerz - ToMo - 04-03-2010 07:27

Sorry za offtop ale RAQ moglbys wkleic tu lub wyslac mi na pm tego maila z potwierdzeniem wysylki?
Bede wdzieczny Smile

RE: Odp. od lockerz - stiopa - 04-03-2010 07:37

Mail potwierdzenia wysylki
Cytat:Your Z-List T-Shirt Is On Its Way
Congratulations on becoming a Z-Lister. You are now a member of a very exclusive group of cool, hip, in-the-know trendsetters who have discovered Lockerz very early. For that, you get lots of benefits, including a free Lockerz t-shirt.
We are writing to tell you that your Lockerz Z-List T-shirt was shipped within the last few days. If you live in the US, you should receive your Z-List T-shirt within two weeks. If you live outside the US, you should receive your Z-List T-shirt within four weeks.
Please note, there are no tracking numbers. This is the only email you will receive from Lockerz about your Z-List T-shirt. Thanks for being a Lockerz member and for achieving Z-list status. Keep earning PTZ so that you're ready to redeem when we re-launch PTZ Place later this month.
Sincerely,
The Lockerz Crew
Potwierdzenie mailem dostalem 25 stycznia ,a koszulka dotarla do mnie cos okolo 25-26 luty.Czyli jesli macie potwierdzenie trzeba czekac okolo miesiaca,koszulki ida poczta do nas i dlatego trwa to dluzej.