[NOWY] buxdeposit.com - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [NOWY] buxdeposit.com (/Temat-NOWY-buxdeposit-com-26045) |
- marco999 - 19-03-2009 10:22 Ale się walnołem :cry: CLICKING THIS LINK WILL RESET YOUR ACCOUNT BALANCE TO ZERO - Sniechu - 19-03-2009 14:50 Oho, czyżby kolejny bug? :mrgreen: Your Referral Statistics Total Referrals (view) 26 # of Referral Website Visits 161 Dodam tylko, jeśli ktoś by nie wiedział, że limit poleconych dla standard to 25. Jak widać ja mam 26 i wszystkie ich kliki są zaliczone. :mrgreen: - Boro! - 19-03-2009 14:55 Sniechu, tylko się nie zdziw jak dostaniesz bana :-| - Sniechu - 19-03-2009 15:19 Raczej nie dostanę, napisałem już temat na forum, jak chce to niech mi usunie jednego, najlepiej nieaktywnego. :-P Dzisiaj powinienem już wypłacać kasę, więc zobaczymy, czy płaci INSTANT. Podoba mi się ten bux. :-| Wydaje mi się, że admin założy sieć buxów tak jak GPTNetworks, wystarczy spojrzeć na nazwę forum (BuxNetworks). Z jednej strony to dobrze, widać, że wkłada w to dużo pracy, skrypt jest nam znany, ale przerobił grafikę i wprowadził kilka nowych rzeczy. Z drugiej strony im więcej buxów na jednego admina tym gorzej, widać to po GPTNetworks. :roll: EDIT: http://www.buxdeposit.com/forum/index.php?showtopic=5 Admin napisał, że zwiększy limit poleconych do 50!!! - Damien - 19-03-2009 15:24 Hmm to może dodaj do refbacku a ja się bym zapisał i może wyklikam i wieksza wypłatka będzie? - Sniechu - 19-03-2009 15:30 lolaszek, nie zależy mi na 5 klikach, mam 27 poleconych i oni dostatecznie dobrze klikają. :idea: Za to jak zapiszesz się w refbacku kasper93 to na pewno się ucieszy, bo wtedy jest większa szansa, że uda mu się coś wypłacić. :-) - kasper93 - 19-03-2009 16:04 Zapraszam @lolaszek :-D GRATULUJE WYPŁATY SNIECHU:-) Pozdro - Sniechu - 19-03-2009 20:37 kasper93 napisał(a):GRATULUJE WYPŁATY SNIECHU:-) Dzięki wielkie. :-P Raz kozie śmierć, zainwestowałem 15$ w 50 refków i wiem, że było to głupie, ale lubię ryzyko. Nie mówcie mi, że to hazard, bo kasa, którą zainwestowałem nie była tak naprawdę moja tylko wyklikana w buxach, nie inwestowałem w ten biznes nic od siebie z real świata. :-P Myślę, że może mi się to zwrócić, jak na razie mam problem z dodaniem tych poleconych, ale myślę, że admin szybko to załatwi. :-) - Boro! - 19-03-2009 20:42 hmm. Bux długo nie pociągnie przy takich warunkach ;-) A do tego admin sprzedaje ref na zawsze po 0.3$ :?: Ale nie krytykuje Cię bo ja też zainwestowałem przed chwilą :mrgreen: :mrgreen: - Sniechu - 19-03-2009 20:47 Cytat:hmm. Bux długo nie pociągnie przy takich warunkach ;-) A do tego admin sprzedaje ref na zawsze po 0.3$ :?: Czepiasz się szczegółów, jest ryzyko jest zabawa! :mrgreen: Boro! napisał(a):Ale nie krytykuje Cię bo ja też zainwestowałem przed chwilą :mrgreen: :mrgreen: Mniej niż ja nie mogłeś zainwestować, bo się nie da, więc obstawiam, że tyle samo? :-P |