Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Polskie buxy - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248)
+--- Wątek: Polskie buxy (/Temat-Polskie-buxy-26032)

Strony: 1 2 3

- adrianos - 17-03-2009 21:08

Obecnie jest tam trochę mniej reklam niz w przeciągu ostatnich miesięcy, ale zarowno w trademani jak im mulmarze dostałem wypłatę. Dzienny zarobek bez poleconego to w 4 - 5 gr

- kalisz1278 - 18-03-2009 09:01

e-zarabiaj bdb bo można dziennie legalnie 10 gr zarobić, 2 zł minimum, PTP 1 zł za 1000. Lajtowo się zarabia. Dostałem już 2 wypłaty. Wink

- JereManU - 18-03-2009 13:36

Gorzej, że admin nie ma zbytnio reklamodawców :idea:

- f4b3r - 18-03-2009 15:40

heh no nie ukrywam, ludzie nie lubią kupować reklam w moim serwisie :->
Ale co tam kryzys jest a żyć jakąś trzeba :-?
Puki co to chyba mam za mało zarejestrowanych użytkowników aby ktoś kupił u mnie reklame.

Obecnie jeszcze dopłacam do tego hehe
ale to tylko i wyłącznie moja wina bo dałem duże stawki za klik i ptp
a zniżyć nie zniżę bo będę oszust a zostać oszustem nie chcę.

No to siup :arrow:

- Boro! - 18-03-2009 17:17

f4b3r, jeszcze się odbijesz na początku zawsze się dokłada do interesu jaki on by nie był ;-)

- mala1969 - 18-03-2009 17:56

f4b3r z doświadczenia wiem,że jak cos jest pod górke to wychodzi sie na prostą,a poźniej jest tylko z górki.Trzymamy kciuki, zeby tak było :-)

- krolu116 - 18-03-2009 20:48

f4b3r napisał(a):heh no nie ukrywam, ludzie nie lubią kupować reklam w moim serwisie :->
Ale co tam kryzys jest a żyć jakąś trzeba :-?
Puki co to chyba mam za mało zarejestrowanych użytkowników aby ktoś kupił u mnie reklame.

Obecnie jeszcze dopłacam do tego hehe
ale to tylko i wyłącznie moja wina bo dałem duże stawki za klik i ptp
a zniżyć nie zniżę bo będę oszust a zostać oszustem nie chcę.

No to siup :arrow:

Możesz zrobić taki trik że napiszesz na forum że np. za 2 tygodnie stawki ulegną zmianie i dać to jako reklamę. Wszyscy przeczytają i będą mieli 2 tyg. czasu Wink Wtedy nie wyszedłbyś na oszusta. Moim zdaniem 80gr/1000 to rozsądna stawka żeby nie zbankrutować :-| Sory że tak piszę dla tych co promują, ale sam promuję i chcę wypłatę otrzymać a nie zbierać, żeby potem admin zbankrutował :idea:

- JereManU - 18-03-2009 20:55

Zgadzam się z krolu116. Poza tym na "rynku" jest sporo programów płacących za CPM, a najciekawsze stawki są przy minimum 5000 unikach dziennie na stronie (często akceptują traffic GTPR), także nawet na stawce FC admin mógłby wyjść na prostą. Gdyby mu się chciało. :->

- Boro! - 18-03-2009 21:01

Mógł byś podać te firmy płacące za CPM ?

- JereManU - 18-03-2009 21:06

Boro!, sporo tego jest, ale wyklarowuje sobie te, które akceptują traffic z GPTR i płacą. :idea: Niedługo umieszczę je na forum.