W którą polską firmę zainwestować - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: W którą polską firmę zainwestować (/Temat-W-ktora-polska-firme-zainwestowac-25895) Strony: 1 2 |
- JereManU - 22-02-2009 22:59 E tam, przepłacili za mnie. :idea: I tak im się nie zwróci :mrgreen: - mirqu - 23-02-2009 00:59 tylko w jaki sposób chciałbyś inwestować w tych polskich firmach 1) inwestycja w poleconych ?? 2) inwestycja w ptp ?? - krolu116 - 23-02-2009 12:56 W ekasie sa poleceni za 2zł sztuka. Podobno aktywni czyli na drugim i trzecim poziomie też by paru było. Ale czy sie zwróci... Ja bym polecał wasza-kasa (sorka markonix :-> ). Skrypt buxowy a możliwości PTR-a :-P - markonix - 23-02-2009 14:35 travispl napisał(a):markonix, sorka, że nie zapytałem cię o zgodę. A jak się ma sprawa do twojej firmy. Czyżbyś czasem konkurował z nim?? nie wiem co masz na myśli o tej 'zgodzie' mówiłem, że z mojej strony będzie trochę aroganckie odpowiadać na zapytanie Konkurencją bym nie nazwał. Konkurent z tego szuwi jak każdy inny program 'średniego szczebla'. Ale ja bardzo lubię inne programy :-) jest co promować. Mam dużo poleconych za BizNETa jeszcze zdobytych i to mi narazie starczy. W sejfik.com za SMS polecony kosztuje 9zł. Cena jest zależna od poziomów poleconych, od samego programu, ilości reklam. Czasami warto zaryzykować, czasami z byle jakiego refa robi się nagle wielki promotor Są poleceni tacy jak JereManU, którzy poszli za blisko 100zł, a są na aukcjach których można kupić za friko. Przynajmniej tutaj nie ma obaw o jakiś refów botów Inwestować można też przez promocje reflinku i linku ptp. Można kupić VIP'a - uczestnictwo premiowane. Można spróbować szczęścia w loterii.. Jest dużo opcji. - krolu116 - 23-02-2009 16:56 Wygrałem dawniej na sejfiku aż 2 grosze :lol: W grze orzeł czy reszka :mrgreen: - mala1969 - 23-02-2009 17:06 Oj tak,tak....Ta gra orzel czy reszka, to zgubny rodzaj hazardu.Na początku co wyklikałam to wszystko traciłam na te grę.Teraz udaje że tej gry wogóle nie ma.Przycisk orła i reszki dla mnie nie istnieje.Narazie wyleczyłam się z hazardu :mrgreen:........ale nie wiem na jak długo :-> - Boro! - 23-02-2009 17:08 mala1969, ja też lubię tą grę :-P Wczoraj przegrałem ponad 3$ :mrgreen: Ale i tak w scammerskiej firmie :-P - mirqu - 28-02-2009 02:06 Cytat:Teraz udaje że tej gry wogóle nie ma.Przycisk orła i reszki dla mnie nie istnieje.Narazie wyleczyłam się z hazardu ........ale nie wiem na jak długo I tak trzymaj... a jak długo... zawsze - Cahais - 01-03-2009 10:29 no orzeł i reszka to masakra, sam co w sejfiku niedawno zarobilem to wszystko przegralem, teraz z daleka od tego |