Edycja bannera - przyjemna praca na 5-10 min - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Edycja bannera - przyjemna praca na 5-10 min (/Temat-Edycja-bannera-przyjemna-praca-na-5-10-min-25767) Strony: 1 2 |
- piechu - 07-02-2009 19:04 tak tak oczywiscie to zrobie ale narazie zajmuję się pozycjonowaniem strony (myślę że dzisiaj już skończę) :-P - JereManU - 07-02-2009 19:39 Pozycjonowanie strony www bez żadnej zawartości nie ma sensu. Poza tym pozycjonowanie musi być systematycznie, aby odnosiło skutki. Systematyczne, to minimum kilka miesięcy. - Damien - 07-02-2009 19:46 A ja mam pytanie jak wstawić taką ramkę? Co są linki pozycjonujące? Było to pytanie ale odpowiedzi raczej nie :-( - BizNET - 07-02-2009 20:56 Cytat:Pozycjonowanie strony www bez żadnej zawartości nie ma sensu. No w miarę czasu pewnie treści przybędą. A skutki pozycjonowania zobaczysz nie wcześniej niż 1-2 miesiące od systematycznej pracy... Trzeba dodawać stopniowo treści i stopniowo pozycjonować Cytat:A ja mam pytanie jak wstawić taką ramkę? Czytając mam wrażenie iż mówisz o TABELI a nie RAMCE choć w języku potocznym nie ma to wielkiego znaczenia. W HTML owszem... ma. Standardowy kod na TABELĘ z obramowaniem "1" Kod: <table border="1"> - piechu - 08-02-2009 12:40 no tak z czasem ale teraz bawiłem się nad poprawą tagów żeby lepiej indexowało Dzisiaj zaczne dodawać jakieś artykuły itp. - BizNET - 08-02-2009 12:51 Wydaje mi się że zbyt nadużywasz kopiowania niektórych elementów z zarabiam.com co bardzo mi się nie podoba :roll: - piechu - 08-02-2009 13:56 hmm skopiowałem tylko temat "skąd wiesz o forum" i stopkę ale ja też przerobiłem coś jeszcze? bo jak tak to przypadek, sory i zaraz usunę a jeśli stopkę i ten temat mam usunąć to napisz :-) |