Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Edycja bannera - przyjemna praca na 5-10 min - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10)
+--- Wątek: Edycja bannera - przyjemna praca na 5-10 min (/Temat-Edycja-bannera-przyjemna-praca-na-5-10-min-25767)

Strony: 1 2

- piechu - 07-02-2009 19:04

tak tak oczywiscie to zrobie ale narazie zajmuję się pozycjonowaniem strony (myślę że dzisiaj już skończę) :-P

- JereManU - 07-02-2009 19:39

Pozycjonowanie strony www bez żadnej zawartości nie ma sensu. Poza tym pozycjonowanie musi być systematycznie, aby odnosiło skutki. Systematyczne, to minimum kilka miesięcy.

- Damien - 07-02-2009 19:46

A ja mam pytanie jak wstawić taką ramkę? Co są linki pozycjonujące? Było to pytanie ale odpowiedzi raczej nie :-(

- BizNET - 07-02-2009 20:56

Cytat:Pozycjonowanie strony www bez żadnej zawartości nie ma sensu.

No w miarę czasu pewnie treści przybędą. A skutki pozycjonowania zobaczysz nie wcześniej niż 1-2 miesiące od systematycznej pracy...

Trzeba dodawać stopniowo treści i stopniowo pozycjonować

Cytat:A ja mam pytanie jak wstawić taką ramkę?

Czytając mam wrażenie iż mówisz o TABELI a nie RAMCE choć w języku potocznym nie ma to wielkiego znaczenia. W HTML owszem... ma.

Standardowy kod na TABELĘ z obramowaniem "1"
Kod:
<table border="1">
<tr>
    <td>tekst</td>    

</table>

- piechu - 08-02-2009 12:40

no tak z czasem
ale teraz bawiłem się nad poprawą tagów żeby lepiej indexowało
Dzisiaj zaczne dodawać jakieś artykuły itp.

- BizNET - 08-02-2009 12:51

Wydaje mi się że zbyt nadużywasz kopiowania niektórych elementów z zarabiam.com co bardzo mi się nie podoba :roll:

- piechu - 08-02-2009 13:56

hmm skopiowałem tylko temat "skąd wiesz o forum"

i stopkę ale ja też przerobiłem

coś jeszcze? bo jak tak to przypadek, sory i zaraz usunę

a jeśli stopkę i ten temat mam usunąć to napisz :-)