Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Filmy w PLAY - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20)
+----- Wątek: Filmy w PLAY (/Temat-Filmy-w-PLAY-2567)

Strony: 1 2 3 4 5 6

RE: Filmy w PLAY - Admin - 02-03-2010 09:54

Wiedziałem Zythus, przed restockiem mowiłem o tym ludzą na tsie Wink
po prostu mam ten sam problem co Gontarek jest jeden nieszczęsny film, którego nie mogę zobaczyć i za nic w świecie nie chce się odtworzyć.

RE: Filmy w PLAY - Troublemaker83 - 02-03-2010 10:13

Mam podobny problem... Filmik zwie się Hot Chelle Rae - I Like To Dance (3:31) i niestety w żaden sposób nie chce się włączyć...

edit ;D włączyłam teraz i filmik W KOŃCU się włączył Smile

RE: Filmy w PLAY - Mlody666 - 02-03-2010 13:46

Ta miałes szczęście bo u mnie dalej nie idzie. Odnośnie siedziby w europie to na Blogu jest napisane że wraz z rozwojem strony bedą wsród najaktywniejszych użytkowników poszukiwac osób do współpracy.

W sumie to trochę to dziwne że ciągle odwlekają termin rozpoczęcia pełniej działalności.

Co do komunikato o otrzymaniu 0 punktów tez tak miałem ale po jakimś czasie PTZ zostały mimo wszystko naliczone.

RE: Filmy w PLAY - MalinaJUMPER - 02-03-2010 14:09

Mi teraz dopiero zaliczyło po którymś obejrzeniu. Chociaż miałem zaznaczone że już obejrzałem ten film. Dziwni są ci lockerzi xD

RE: Filmy w PLAY - Troublemaker83 - 02-03-2010 18:35

Raz miałam jeszcze taką sytuację, że przeszedł filmik, wpisałam kod i nie dostałam ptz. Po obejrzeniu innych kilku filmików te 2 zaległe punkty mi doliczyło Smile

RE: Filmy w PLAY - Magnus - 02-03-2010 20:00

Najlepiej to przez opere chodzi Smile

RE: Filmy w PLAY - Mlody666 - 02-03-2010 22:53

No u mnie w końcu poszedł ten filmik który się nie ładował Huh Juz chciałem szukać jakiś nowszych wtyczek do przeglądarki ale problem jednak lezał po ich stronie

RE: Filmy w PLAY - Magnus - 02-03-2010 23:18

Mi jeden nie chciał chodzić to go przez opere włączyłem i poszedł bez proglemu Smile

RE: Filmy w PLAY - lysy88 - 03-03-2010 14:05

rada: ruszajcie myszką + skrollem, wkońcu ruszy...

RE: Filmy w PLAY - mozambik1 - 03-03-2010 14:22

Ja na szczęście nie miałem na razie żadnych problemów z PLAY Big Grin