Dingobux - rozliczenie refbacku moody'ego - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dingobux - rozliczenie refbacku moody'ego (/Temat-Dingobux-rozliczenie-refbacku-moody-ego-25513) Strony: 1 2 |
- proto2008 - 04-01-2009 11:48 Jeśli chodzi o dingobux myślę, że taki podział wypłaconych dotąd 10$ będzie w miarę sprawiedliwy, jednak liczę na następne $. Z tego co wiem od moody, to nikt nie dostał pieniędzy za refback w dingobux, bo moody nic z buxa nie wypłacił, ja też oczywiście jak na razie nie dostałem ani centa z refbacku. Najlepiej będzie jednak jeśli Boro! wklei screeny z konta i wypowie się ile $ jest na koncie, a ile już wypłacone. - Boro! - 04-01-2009 12:56 ktoś na pewno dostał bo wypłacone było wcześniej prawie 6$ :-( Z tego co mi wiadomo np Adrianos dostał już trochę ponad 1$ więc inni pewnie też.. A ja nie zamierzam nikomu dokładać tym bardziej że trzeba polować na wypłaty i nic prawie dla mnie nie zostaje.. - Sniechu - 04-01-2009 13:04 Boro! napisał(a):A ja nie zamierzam nikomu dokładać tym bardziej że trzeba polować na wypłaty i nic prawie dla mnie nie zostaje.. Heh, Boro!, skąd ja to znam. Jak to jest możliwe, że kilka osób dostało już swoje refbacki i nie chce się przyznać? Wiem, że moody dostał stamtąd wypłatę. Wypłać tylko tym, którzy odpowiedzą, czy dostali, czy nie. Ci, którzy to zignorują i nie napiszą, nie dostaną kasy. - Boro! - 05-01-2009 17:09 Uwaga! Jeśli w przeciągu trzech dni nie zgłosicie się po refback. To rozdzielę go na te dwie osoby które się już zgłosiły (Adrianos i proto2008). I zamknę refback ponieważ nie ma sensu prowadzenie go jeśli tak ciężko wam napisać ile dostaliście.. - doiy - 05-01-2009 17:11 Ewentualnie możesz podzielić refback na 3 osoby. Ja się dołaczam. :-> - Boro! - 18-01-2009 12:02 Refback uznaję za zakończony z następujących powodów: 1. Zgłosiły się tylko 3 osoby po refback 2. Najważniejsza sprawa nie ma jak wypłacać kasy z dingo ponieważ alertpay podany był od użytkownika tego forum (koli) a został on zablokowany. Koli nie będzie weryfikował konto a o zmianie adresu AP na dingo admin nie chce słyszeć.. Mam nadzieje że zrozumiecie to i nie będziecie mieli o to do mnie żalu.. Dingobux - rozliczenie refbacku moody'ego - Killer - 29-07-2012 08:40 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |