![]() |
Wesołych Świąt! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: Hide Kosz (/Forum-Hide-Kosz-271) +---- Wątek: Wesołych Świąt! (/Temat-Wesolych-Swiat-25486) |
- Terher - 21-12-2008 18:42 Ja też życzę wszystkim forumowiczom Wesołych Świat ! Dużo szczęścia, zdrowia, wypłat z buxów. Udanego Sylwestra i Szczęśliwego nowego roku! - Tomsh - 23-12-2008 10:45 Też chciałbym dołączyc się do życzen :-) Widze wiele nowych userów, więc życze im cierpliwości i szczęścia (bo to uważam na najważniejsze w tym biznesie). No i standardowo dla wszystkich : Wesołych Świąt :-) PS. Mam nadzieje ze jeszcze mnie niektórzy pamiętają :-P - Tomsh - 23-12-2008 10:45 Też chciałbym dołączyc się do życzen :-) Widze wiele nowych userów, więc życze im cierpliwości i szczęścia (bo to uważam na najważniejsze w tym biznesie). No i standardowo dla wszystkich : Wesołych Świąt :-) PS. Mam nadzieje ze jeszcze mnie niektórzy pamiętają :-P - ReXXX - 23-12-2008 13:42 Serdeczne życzonka uśmiechu i słonka. Śniegu białego po pas... Pierwszej gwiazdki - jasnej jak ta nad Betlejem. Pokoju życzliwego w opłatka łamaniu... Życzeń, co się spełniać będą, Ciepłej miłości, wiary i nadziei, co nie będą odstępować na krok przez cały nowy nadchodzący rok... :-> - ReXXX - 23-12-2008 13:42 Serdeczne życzonka uśmiechu i słonka. Śniegu białego po pas... Pierwszej gwiazdki - jasnej jak ta nad Betlejem. Pokoju życzliwego w opłatka łamaniu... Życzeń, co się spełniać będą, Ciepłej miłości, wiary i nadziei, co nie będą odstępować na krok przez cały nowy nadchodzący rok... :-> - unruhe7 - 23-12-2008 19:10 Życzę wszystkim szanownym forumowiczom przede wszystkim zdrowia,szczęśia i pomyslności.Dużo prezentów pod choinką oraz mnóstwa $$ w buxach. Wesołych Świąt ;-) - unruhe7 - 23-12-2008 19:10 Życzę wszystkim szanownym forumowiczom przede wszystkim zdrowia,szczęśia i pomyslności.Dużo prezentów pod choinką oraz mnóstwa $$ w buxach. Wesołych Świąt ;-) - mjs17 - 24-12-2008 10:41 _____________________$$$$$ ___________________$$$$$$ _________________$$$$$$$ _______________$$$$$$$$_$$$$$$$$$$ ______________$$$$$$$$$$$$$$$$$$ _____________$$$$$$$$$$$$$$$ ____________$$$$$$$$$$$$$ ___________$$$$$$$$$$$$ __________$$$$$$$$$$ _________$$$$$$$$$ ________$$$$$$$$ _______$$$$$$$ ______$$$$$$ ______$$$$$ ______$$$$ ______$$$$ ______$$$_____$ $______$$___$$ __$$$$$$$$$$$ ___$$$$$$$$$ ____$$$$$$$$$ ___$$$$$$$$$$$$$ __$$$$$$$$$$$$$$$ __$$$$$$$$$$$____$ $_____$$$$ _______$$$ ________$ Małą gwiazdkę przed świętami Przyjmij proszę z życzeniami Może spełni się marzenie Białe Boże Narodzenie Lub, gdy przyjdzie Ci ochota Niech to będzie gwiazdka złota Bo, gdy spada taka z nieba Wtedy zawsze marzyc trzeba No, a jeśli tak się zdarzy, Że srebrzysta ci się marzy Możesz także taką zdobyć I choinkę nią ozdobić Gwiazda, gwiazdce zamrugała I choinka lśni już cała Naszych marzeń jest spełnieniem Bo jest piękna jak marzenie A pomarzyć czasem trzeba Każdy pragnie gwiazdki z nieba. - mjs17 - 24-12-2008 10:41 _____________________$$$$$ ___________________$$$$$$ _________________$$$$$$$ _______________$$$$$$$$_$$$$$$$$$$ ______________$$$$$$$$$$$$$$$$$$ _____________$$$$$$$$$$$$$$$ ____________$$$$$$$$$$$$$ ___________$$$$$$$$$$$$ __________$$$$$$$$$$ _________$$$$$$$$$ ________$$$$$$$$ _______$$$$$$$ ______$$$$$$ ______$$$$$ ______$$$$ ______$$$$ ______$$$_____$ $______$$___$$ __$$$$$$$$$$$ ___$$$$$$$$$ ____$$$$$$$$$ ___$$$$$$$$$$$$$ __$$$$$$$$$$$$$$$ __$$$$$$$$$$$____$ $_____$$$$ _______$$$ ________$ Małą gwiazdkę przed świętami Przyjmij proszę z życzeniami Może spełni się marzenie Białe Boże Narodzenie Lub, gdy przyjdzie Ci ochota Niech to będzie gwiazdka złota Bo, gdy spada taka z nieba Wtedy zawsze marzyc trzeba No, a jeśli tak się zdarzy, Że srebrzysta ci się marzy Możesz także taką zdobyć I choinkę nią ozdobić Gwiazda, gwiazdce zamrugała I choinka lśni już cała Naszych marzeń jest spełnieniem Bo jest piękna jak marzenie A pomarzyć czasem trzeba Każdy pragnie gwiazdki z nieba. - mko101 - 24-12-2008 19:45 Po ponad miesiącu mojej nieobecności, składam wszystkim: Wesołych i radosnych Świąt, szczęścia, spełnienia marzeń i czego tam tylko chcecie. A i najważniejsze - wysokich zarobków! :arrow: |