![]() |
Płacą za wyświetlenia linków - 20pro.pl - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Płacą za wyświetlenia linków - 20pro.pl (/Temat-Placa-za-wyswietlenia-linkow-20pro-pl-25172) Strony: 1 2 |
- Boro! - 14-11-2008 19:37 Dobra daj mu spokój ![]() Ja chciałem żeby mi to napisał więc jest moja wina ;/ ReXXX dzięki za poświęcenie i za ten sposób ![]() Mam dodatkowo jedno pytanie. Ile dostaje się za 1 klik w tą reklamę google ?? - JereManU - 14-11-2008 19:45 Ee, chyba zły temat na takie pytania. ;-) Od 1c do kilku dolarów, ale musisz być pełnoletni i odprowadzać podatek od AS. - Boro! - 14-11-2008 19:50 JereManU napisał(a):Ee, chyba zły temat na takie pytania. ;-) Wiem że zły temat ale akurat na ten temat miałem pytanie ![]() Dziękuje za odpowiedź. Ale jak trzeba odprowadzać podatek to ja podziękuje(pełnoletność jakoś by się ominęło) ![]() |