![]() |
Bukmacher z bonusem bez depozytu - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Bukmacher z bonusem bez depozytu (/Temat-Bukmacher-z-bonusem-bez-depozytu-25131) Strony: 1 2 |
- Sniechu - 11-11-2008 20:12 mjs17, nie wiem czy uda mi się zarejestrować na tego samego maila i te same dane, bo konto tak jakby istnieje. Dostaję normalne maile typu: Witaj [imię] i różne wiadomości od nich, ale tej jednej, najważniejszej nie dostałem. Może jest gdzieś taka opcja przypomnienie pinu i hasła, bo samo przypomnienie hasła mi nic nie da, bo nie mam pinu :-( - mjs17 - 11-11-2008 20:14 jeśli zrobisz Nie pamiętasz hasła? dostaniesz numer konta oraz pin - Sniechu - 11-11-2008 20:18 Niestety jak robię "Nie pamiętasz hasła" to muszę wpisać: Cytat:Numer konta gracza: a takowego nie posiadam. Miał przyjść do mnie mailem od nich, razem z hasłem, ale niestety akurat ten mail przepadł :-( mjs17, może znasz jeszcze jakieś buki godne polecenia, bo nie chciałbym na samym początku zostać oszukany. - mjs17 - 11-11-2008 20:20 niestety nie znam bo grywam tylko w tym ale wyślij do nich meila albo zadzwoń to rozwiąże chyba problem - JereManU - 11-11-2008 20:22 A gdzie mogę wpłacać i wypłacać mając różne imienne nazwy konta w buku i i inne na koncie bankowym? - oscypek193 - 11-11-2008 20:34 Ja osobiście polecam BetGun . Kursy przyzwoite, przejrzysta strona, szybko rozstrzygane kupony. Ogólnie mówiąc, jest bardzo OK. Wypłacałem już od nich kasiorkę na Moneybookers. Wszystko przeszło szybko i bez problemów:-) Bukmacher z bonusem bez depozytu - piotrekprorok - 26-10-2015 08:32 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |