mrw111 oszust - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: Hide Kosz (/Forum-Hide-Kosz-271) +---- Wątek: mrw111 oszust (/Temat-mrw111-oszust-25045) Strony: 1 2 |
- fusek1 - 27-11-2008 09:01 mrw111 napisał(a):fusek, Nie musisz zamykac tematu ;] sam wiesz jak Ci pisalem na pw. Jak bede mial czas to bede klikal. Wyklikam tyle ile bylo w umowie. Przez ostatni czas aż do początku grudnia na kompie siedze ledwo 10 minut takze musisz to zrozumiec No i co mnie to ze siedzisz 10 minut dziennie, w ofercie zapisu gwarantowales wysoka aktywnosc .... a tu takie rzeczy wypisujesz heh - tomciozet - 27-11-2008 11:38 mrw111, fusek ma rację. Nikogo nie obchodzi to, ile dziennie siedzisz przed kompem, tylko to, czy wywiązujesz się z umowy, niezależnie od tego, jaka by ona nie była... - mrw111 - 27-11-2008 15:16 Dlatego zwróciłem mu połowę kasy. I tak wyszedł na plus wliczając aktualny kurs walut a tamten no i to że w każdej z firm wyklikałem ponad połowę a w niektórych prawie tyle na ile się umawialiśmy. Kasa przelana także myślę że temat do zamknięcia. Pozdrawiam i przepraszam - fusek1 - 28-11-2008 09:25 mrw111 napisał(a):Dlatego zwróciłem mu połowę kasy. I tak wyszedł na plus wliczając aktualny kurs walut a tamten no i to że w każdej z firm wyklikałem ponad połowę a w niektórych prawie tyle na ile się umawialiśmy. Kasa przelana także myślę że temat do zamknięcia. Pozdrawiam i przepraszamja wyszedlem na plus? chyba jestes smieszny - umawialismy sie na min. 200 klikow, liczac po ok. 10 reklam w firmie wychodzi 20 dni, a ty te 200 klikow wykonales dopiero teraz co biorac pod uwage dzien twojego zapisu czyli 26 sierpien i pare innych aspektow m.in. tendencje wyplat buxow, gwaranvje twojej aktywnosci itp. mozna smialo stwierdzic ze na forum trzeba wstawic pewne ograniczenia i nie mianowac moderatorem ani nie pozwalac na zapisywanie sie osobom ponizej okreslonego wieku - moze byc 15 lat - mrw111 - 28-11-2008 13:52 fusek, Jestem ciekaw ile ty masz lat. Ja przynajmniej sie przyznaje. Ty teraz możesz sobie zmyślić. A więc wg prośby fuska proszę o zdjęcie moderowanie mojej osoby na tym forum. Pozdrawiam i żegnam - fusek1 - 29-11-2008 09:53 mrw111 napisał(a):fusek, Jestem ciekaw ile ty masz lat. Ja przynajmniej sie przyznaje. Ty teraz możesz sobie zmyślić. A więc wg prośby fuska proszę o zdjęcie moderowanie mojej osoby na tym forum. Pozdrawiam i żegnam mam wiek nieadekwatny do zarabiania w internecie i zdecydowanie zawyzszam tutaj srednia:-) mrw111 oszust - Kilol - 11-03-2011 01:46 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. Pozdrawiamy Administracja Forum. |