Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Czego mam zostać? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248)
+--- Wątek: Czego mam zostać? (/Temat-Czego-mam-zostac-24930)

Strony: 1 2

- mjs17 - 31-10-2008 22:15

po prostu to wciąga wiadomo na początku mało się wiedziało klikało w firmach gdzie zarobki są kosmiczne a i tak wiadomo było ze wypłaty sie nie otrzyma ( na początku sie o tym nie wiedziało :-P ) ale chyba każdy ma taki początek my się nieraz śmiejemy z ludzi co napiszą temat gdzie linki przekraczają 0,10$ a nawet ok 1$ my o tym po prostu już wiemy z doświadczenia ze taka firma nie wypłaci ale początkujący klika cze niestety nie i ta ciekawość ich ciągnie aby dotrzeć do progu minimum...

wiele osób wtedy się zniechęca ale większość próbuje jeszcze raz wystarczy jedna mała wypłata na kilka centów i się zaczyna zabawa z get-paid wiem z własnego doświadczenia bo zaczynałem od firm w których można było wypłacać od 0,05$ lub mniej na początku to zadowalało a potem wiadomo chciało się większych zarobków i tak sie zaczyna zabawa z buxami

A jeśli chodzi o zarobki to rożnie bywa ale na pewno jest o wiele więcej niż było to rok temu nawet o wiele wiele wiele więcej ;-)

- Pablobo - 01-11-2008 15:25

No to ja się wypowiem ;-)
Buxy są tak skonstruowane aby nie straciły. Nie warto kupować refferali chyba że za większe kwoty. Właściwie co ci po tym że masz 70$ na koncie a wywaliłeś w to 100$?
Jedyna najlepsza droga to zdobywać poleconych zachęcając ludzi, prawdobodobnie 10 poleconych których sam zwerbowałeś zarobią ci na czysto więcej niż 30 kupionych :idea:

Jest wiele innych i bardziej dochodowych sposobów w internecie, ale trzeba poszukać
Najwięcej zarobią ci którzy mają dobre pomysły i kombinują ;-)
Ale buxy to dobra zabawa i nie trzeba na to poświęcać dużej ilości czasu, dlatego jest to fajne ;-)