Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Wymiana z użytkownikiem TOMSH? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+---- Dział: Hide Kosz (/Forum-Hide-Kosz-271)
+---- Wątek: Wymiana z użytkownikiem TOMSH? (/Temat-Wymiana-z-uzytkownikiem-TOMSH-24918)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8

- Bloodme - 29-10-2008 12:33

mjs17, ale skoro wysłał gg tego oszusta na PW darekr, to chcąc nie chcąc jest winny..

- mjs17 - 29-10-2008 12:35

ja cię rozumiem ale to nie jest wcale powiedziane ze to on wysłał jak już wcześniej wspomniałem włamać się na jego konto na forum też mogło nastąpić

- Bloodme - 29-10-2008 12:36

[quote:-|2bcceef32="Bloodme"]trzeba pilnować swoich haseł.[/quote:-|2bcceef32]

A co by było gdybym powiedział koledze moje hasło do konta i On by oszukał mnóstwo ludzi, to raczej winna była by moja...

- mjs17 - 29-10-2008 12:44

my się chyba nie rozumiemy jakbyś powiedział ale co narazie to nie wiemy jaka jest przyczyna i trzeba poczekać... zresztą aby się włamać nie trzeba komuś hasła powiedzieć :-)

- Bloodme - 29-10-2008 12:46

Ty myślisz, że darekr obchodzi czy podał, czy włamał, czy jeszcze coś - dla niego jest ważne, że jest w plecy 20$ i dostał potwierdzenie właśnie od użytkownika Tomsh.

- darekr - 29-10-2008 12:51

postaw sie w mojej sytuacji nawet jesli było włamanie na konto to czemu ja mam ponosić karę? Niech zgłosi sprawe na policje że ktoś sie włamał na jego konto muszą to przyjąć

- mjs17 - 29-10-2008 12:54

przyjąć to przyjmą takie coś na policji ale proces będzie trwał trwał i pewnie się nie zakończy a druga sprawa jest taka ze jak by takie coś na policje zgłosić to nie tylko on kare poniesie ale również my bo get-paid jest w Polsce nie legalny

- Bloodme - 29-10-2008 12:58

Jest nielegalny - ale co z tego? Przecież wystarczy zgłosić, że wymieniał pieniądze z tym człowiekiem i on Cię oszukał - koniec, po co wtrącać do tego get-paid?

PS. Sorka mjs17, jestem trochę zdenerwowany, stąd moje podejście :-)

- darekr - 29-10-2008 12:59

poczekajmy co napiszę TOMSH jeśli zdoła odzyskac konto i przede wszystkim jakie stanowisko zajmie admin

- BizNET - 29-10-2008 13:08

Nie chcę się wypowiadać w tym momencie gdyż mógł bym w ten sposób ułatwić oszustowi.

Zaczekam do wypowiedzi Tomsha