[ZAKONCZONY]Mały konkurs:) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [ZAKONCZONY]Mały konkurs:) (/Temat-ZAKONCZONY-Maly-konkurs-24799) Strony: 1 2 |
- piechu - 20-10-2008 19:54 idzie dziecko do taty i pyta: - Tato, tato co to jest transwestyta? a tata na to: - Idż do mamy on Ci powie - koli - 21-10-2008 06:36 Dobre heh :-) A jeszcze jedno I na zakonczenie a jednak jeszcze : I xD ? Heh - Bati_919 - 21-10-2008 17:03 Chcesz smieszna sytuacje? Masz, z zycia wzieta, a raczej ze szkoly. Stalo sie to wczoraj, na lekcji angielskiego. Glownym bohaterem bylem ja. Wrzucilem historyjke na basha, a Ty lap tu: <romi> Sorka miala nas zapytac, nie bylo nas na sprawdzianie. <romi> mialem wpasc do klasy i obczaic czy jest dziennik <romi> Wiesz: angielski, nie bylo mnie na tescie ;-) <romi> wpadam do klasy, sorka otwierala okno <romi> ja jej nie zauwazylem <romi> wpadam. W klasie konsternacja <romi> a ja do puzona na pelnej "SPIERDALAJ, KURWA, BEDZIE NAS PYTAC!" <romi> i ucieklem <romi> ona sie odwraca i takie oczy :O <romi> chyba Ci nie musze mowic jak zareagowala. Przyszla do najlepszego gimnazjum w miescie, a tu zonq I druga historyjka, nie moja, ale rowniez smieszna: <Usiu> kumpel ma kantor na floriańskiej <Usiu> i taką scenę opowiadał wczoraj w knajpie <Ja> dawaj:-) <Usiu> w kantorze u niego przy Alter Ego przyszła panna z koleżanką w Piątek i wymienia 100 rubli, ten mówi że to strasznie mało i się nie opłaca bo dostanie 8/9zł a ta do niego, że niemożliwe musi być więcej, on jej pokazuje kurs i daje 8 czy tam 9zł a jej koleżanka ryknęła ze śmiechu i mówi "dałaś dupy za 8 zł" - piechu - 21-10-2008 17:11 bati za pozno Cytat:Czas trwania: do 21.10.2008, do godziny 16:00 - Bloodme - 21-10-2008 17:34 Heh już całkiem zapomniałem o konkursie. No muszę przyznać, że wszystkie kawały, historyjki, zdjęcia były świetne ale zwycięzca może być tylko jeden :shock: Zwycięzcą zostaje: ----->> koli(historyjka w autobusie) Proszę o napisanie swojego adresu PayPal na PW :-) [ZAKONCZONY]Mały konkurs:) - Kilol - 11-03-2011 01:46 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. Pozdrawiamy Administracja Forum. |